Comunicate de Afaceri

Asigurarile private de sanatate sunt tot mai accesate de catre romani

Tendintele de consum din tara noastra s-au diversificat in ultimii ani si datorita faptului ca romanii se apropie de nivelul social si standardele din Occident. In privinta acestui trend, piata asigurarilor private de sanatate nu este o exceptie, bucurandu-se de o crestere de 20% in primele trei luni ale acestui an.

Asigurarile de sanatate cu acoperire internationala sunt tot mai accesate, iar cresterea pe care o inregistreaza aceasta piata demonstreaza si o schimbare de mentalitate. Serviciile oferite de asiguratorii si brokerii de asigurari private de sanatate, precum MediHelp International, influenteaza, de asemenea, interesul consumatorilor pentru un astfel de instrument financiar, datorită planurilor personalizate de asigurare, dedicate atat persoanelor fizice, cat si companiilor. „Ne preocupa, in mod constant, dinamica si tendintele industriei cu scopul de a identifica nevoile partenerilor nostri si de a le oferi cele mai cuprinzatoare planuri de asigurare pentru acoperirea serviciilor medicale oriunde in lume. Cu toate acestea, in conditiile in care afectiunea medicala s-a instalat, asigurarea privata de sanatate preia riscul financiar, acoperind costurile interventiilor medicale efectuate atat la nivel national, cat si international. Astfel, se creeaza cadrul ideal pentru extinderea pietei de asigurari private de sanatate, intrucat romanii isi doresc servicii medicale la standarde inalte., spune Elena Ciobanu, Director Operational al MediHelp International.

In egala masura, companiile joacă un rol important in promovarea acestui tip de asigurare privata de sanatate care permite accesul la servicii medicale de calitate. Realitatile pietei muncii fac foarte dificila pastrarea si loializarea angajatilor, insa datorita interesului ridicat pentru oportunitatile pe care le ofera asigurarile private, companiile au posibilitatea de a le include în pachetul de beneficii oferit salariatilor si de a se diferentia fata de competitorii directi.

„Piata muncii a devenit tot mai dinamica in ultimii ani, angajatii fiind constienti de oportunitatile pe care le au în contextul actual. Cei care sunt activi isi cunosc drepturile si iau intotdeauna cele mai bune decizii pentru ei, chiar daca acest lucru înseamna schimbarea locului de munca pentru a avea parte de cele mai cuprinzatoare beneficii ale pachetului salarial. MediHelp International ofera companiilor planuri de asigurari de sanatate pentru angajati, contribuind astfel la reducerea fenomenului de migrare de la o companie la alta sau de angajare in afara tarii, afirma Elena Ciobanu, Director Operational al MediHelp International.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare