Comunicate de Afaceri

Atilla Dér este numit Corporate Sales Director al MediHelp International

MediHelp International - cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate din Europa Centrala si de Est anunta numirea lui Atilla Dér in functia de Corporate Sales Director al MediHelp International, incepand cu luna iunie 2019. Experienta impresionanta acumulata de-a lungul anilor in domenii precum management, vanzari, business development sau marketing in companii precum: HMD Global, Microsoft, Nokia, Vodafone, Reckitt Benckiser, si rezultatele remarcabile obtinute au determinat cooptarea sa in echipa internationala a MediHelp.  

Cele patru tari in care MediHelp International este prezenta, Romania, Ungaria, Bulgaria si Polonia, reprezinta unele dintre cele mai importante piete din Europa Centrala si de Est, iar numirea lui Atilla Dér constituie solutia cea mai potrivita pentru adaptarea la noile trenduri de consum din această zona. Asigurarile private de sanatate sunt un domeniu dinamic, care trebuie sa tina pasul cu nevoile specifice ale beneficiarilor, iar provocarea noului Corporate Sales Director este aceea de a facilita accesul la produsele MediHelp pe toate canalele de vanzari din aceste piete emergente. In noul sau rol, Atilla va asigura o crestere sustenabila a portofoliului de clienti si va contribui semnificativ la consolidarea prezentei MediHelp in toate aceste tari.

Functia de Corporate Sales Director necesita o ampla experienta acumulata la nivel international si o cunoastere detaliata a specificului si provocarilor din aceasta industrie din Europa Centrala si de Est. Expertiza acumulata de-a lungul carierei sale in functii executive creeaza contextul potrivit pentru ca provocarile actuale generate de particularitatile pietei asigurarilor private sa fie depasite cu succes.

Pe parcursul carierei mele profesionale, am acumulat experienta in vanzari si marketing, leadership, business development, precum si in management national si international. MediHelp International este o companie formata din oameni pasionati si profesionisti, care pun la dispozitia clientilor solutii complexe de asigurare privata de sanatate pentru persoane fizice si companii, cu scopul ca acestia sa beneficieze de cel mai bun tratament in cazul unei afectiuni medicale, sa aiba o recuperare rapida si sa reia intr-un timp scurt activitatea zilnica.

Asadar, sunt onorat sa ma alatur echipei MediHelp International in calitate de Corporate Sales Director, alaturi de care voi face cunoscute planurile MediHelp in Europa Centrala si de Est avand drept obiectiv cresterea portofoliului de clienti si consolidarea prezentei companiei, mentioneaza Atilla Dér, Corporate Sales Director, MediHelp International.

Incepand cu luna iunie, Atilla Dér este responsabil, printre altele, de extinderea canalelor de vanzari existente si de adaptarea la noile trenduri reprezentative pietei asigurarilor private de sanatate din Europa Centrala si de Est.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare