Comunicate de Afaceri

Cardurile 9695 de asistenta rutiera prin aplicatia 24Broker.ro

Soferii romani au acum posibilitatea sa achite si sa activeze cardurile 9695 de asistenta rutiera direct la brokerii de asigurare afiliati platformei 24Broker.ro.

9695 si aplicatia 24Broker.ro lanseaza serviciul “Asistenta rutiera”, fiind prima aplicatie din Romania care permite activarea cardurilor 9695 de asistenta rutiera, prin intermediul brokerilor de asigurare afiliati la platforma.

Soferii au acum posibilitatea sa achite, oricand si oriunde s-ar afla in tara, contravaloarea cardurilor 9695 de asistenta rutiera direct la brokerii de asigurari afiliati la platforma 24Broker.ro

Fie ca vezi masina ca un mijloc de transport rapid si confortabil sau ca un element de statut social, siguranta ca te poti baza pe ea oricand, indiferent de ce problema ar putea aparea, este la fel de importanta. De aceea 9695, marca ce activeaza in domeniul asistentei rutiere, a creat cardurile de asistenta rutiera cu acoperire georgafica atat in Romania cat si in Europa, inclusiv Turcia Europeana.

Prin activarea cardului 9695 ai acces la serviciile oferite pentru orice problema ai avea cu masina: pana, depanare, tractare, start baterie, pana carburant, inlucuirea vehiculului, deblocare, plus multe alte servicii suplimentare in functie de tipul de card ales.

Platforma 24Broker.ro este extrem de utila soferilor, deoarece prin intermediul ei, brokerii de asigurare ce le emit politele RCA, CASCO, ROVINIETE, etc. pot achizitiona si activa tipul de card 9695 care se potriveste cel mai bine nevoilor, pe aplicatie fiind disponibile atat cardurile anuale - ce ofera automat statutul de membru al Clubului 9695, cat si cardurile de vacanta - ce au o valabilitate de 15 zile de la data activarii.

Despre aplicatia 24Broker.ro.
24Broker.ro este o solutie informatica completa care gestioneaza si optimizeaza activitatea brokerilor de asigurare, de la emitere polite pana la management operativ.

Dezvoltarea continua si experienta dobandita de-a lungul a 8 ani de activitate au facut din 24Broker.ro una dintre cele mai complete platforme ale momentului.

24Broker.ro in cifre: peste 80 de brokeri au ales sa utilizeze platforma, dintre care cinci din Top 10; peste 3.1 milioane de clienti asigurati prin 24Broker.ro in 2013; peste 3 milioane de polite emise in 2013; peste 120 mil. euro prime subscrise prin 24Broker.ro in 2013.

Module 24Broker.ro:
- Emitere electronica polite: RCA, CASCO, raspunderi civile, asigurari obligatorii si facultative de locuinte, asigurari de sanatate, asigurari de calatorie in strainatate, raspunderi ale transportatorilor. Peste 70 de produse care se emit electronic direct din aplicatie.
- Gestiune agenti (inclusiv pe structura MLM)
- Borderouri de depunere la banca cu cod de bare
- Module financiare (deconturi cu agentii, deconturi cu societatile de asigurare, importuri automate extrase bancare)
- Interfatare cu bancile (BCR, BRD, Banca Transilvania, Volksbank, Piraeus) pentru importul automat al extraselor de cont in vederea validarii automate a incasarilor.
- Gestionare promotii, vouchere de discount
- Modul de business analysis si business inteligence
- Gestionare formulare cu regim special (chitante, polite, vouchere, tichete cadou)
- Emitere electronica chitante broker

Securitate si Standarde
In acest moment este singura aplicatie din ROMANIA care are certificarile ISO 9001:2008 si ISO 27001:2006 si este in curs de certificare pentru stantardul ISO/IEC 20000-1:2011

Toate aceste eforturi sunt menite sa ofere un plus de siguranta clientilor nostri in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea datelor stocate pe serverele noastre.

Inovatia si impactul semnificativ in business sunt cele doua atribute principale pe care le premiaza European IT & Software Excellence Awards, una dintre cele mai prestigioase competitii pan-Europene ale industriei, competitie la care LIFE IS HARD (inainte de rebranding KL SOFTWARE) a fost nominalizata ca finalista la categoria Vertical Market, cu aplicatia 24Broker.

Din luna octombrie, a fost lansat 24Broker Mobile, este disponibil in Google Play si poate fi instalat pe telefoane inteligente ce ruleaza sistemul de operare Andorid.
24Broker Mobile este o aplicatie gratuita, care ajuta utilizatorii sa gaseasca cea mai avantajoasa oferta de asigurare RCA direct de pe telefonul mobil. Utilizatorul de smartphone alege cel mai convenabil pret si plaseaza comanda direct de pe telefonul mobil catre brokerul de asigurare.
Aplicatia poate fi descarcata din Google Play la adresa http://goo.gl/Gf0hx

Descopera tot ce poate face 24Broker pentru tine, acceseaza www.24broker.ro sau site-ul nostru www.9695.ro .
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare