Comunicate de Afaceri

MediHelp continua in 2019 strategia de consolidare a prezentei la nivel international

In 2018, MediHelp International a continuat strategia de dezvoltare prin consolidarea prezentei sale internationale in Ungaria si in Polonia. La nivel national, compania a inregistrat o crestere a portofoliului de clienti noi cu 35% pana la finalul lunii octombrie, datorata, in special, adaptarii planurilor de asigurare la cerintele persoanelor fizice sau companiilor care au dorit sa introduca in pachetul de compensatii si beneficii dedicat angajatilor o asigurare privata de sanatate.

Dezvoltarea sustenabila a MediHelp International se bazeaza pe o strategie coerenta de business, dar si pe investitia in cresterea echipelor din toate tarile in care activeaza. Scopul principal al demersului este acela de a putea oferi clientilor si partenerilor intreaga sustinere de care au nevoie, atat in accesarea unei asigurari private de sanatate, cat si in utilizarea sa eficienta.

Planurile noastre pentru 2019 se axeaza pe sustinerea continua a clientilor si partenerilor nostri in efortul lor de a avea o stare de sanatate cat mai buna. Mai mult decat atat, stim ca nevoile lor in materie de asigurari private de sanatate se schimba de la an la an, motiv pentru care lucram la revizuirea pachetelor de asigurare oferite pentru a veni cu imbunatatiri privind beneficiile de care acestia se pot bucura.

De asemenea, suntem mandri de faptul ca anul viitor implinim 20 de ani de activitate. Pe parcursul celor 2 decenii am investit toata priceperea si daruirea in a oferi tuturor celor care au nevoie acces facil la asigurari private de sanatate si la pachete cu beneficii pe masura asteptarilor lor, precizeaza Zahal Levy, Presedintele MediHelp International.

            MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate cu acoperire internationala din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata de aproape 20 de ani. Cu reprezentante in Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria, MediHelp imbina, cu succes, asigurarea internationala de sanatate cu asistenta medicala, in beneficiul clientilor sai.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare