Comunicate de Afaceri

MediHelp International investeste intr-o campanie de informare publica la nivel national

MediHelp International deruleaza, in perioada aprilie – iunie 2018, o campanie de informare publica despre asigurarile private de sanatate si importanta lor in mentinerea unei vieti sanatoase. Aceste informatii vor fi disponibile in salile de asteptare din 300 de clinici, policlinici si spitale din intreaga tara prin intermediul platformei de comunicare video Info-Sanatate.

O asigurare privata de sanatate prin intermediul MediHelp International inglobeaza serviciile medicale accesibile atat prin Casa de Asigurari de Sanatate, cat si prin abonamente medicale, fiind mult mai mult decat o simpla asigurare de calatorie sau un card european de sanatate.

Plata primei de asigurare ofera accesul la servicii medicale la cele mai inalte standarde in clinici si spitale private din Romania si din strainatate, inclusiv: consultatii, investigatii, imagistica, internari, operatii si nasteri.

„MediHelp International asigura decontare directa pentru o serie de servicii medicale intr-o retea formata din peste 425.000 de clinici si spitale private din intreaga lume. O asigurare de sanatate standard costa 440 lei pe luna pentru un adult cu varsta cuprinsa intre 40-44 de ani sau 310 lei pe luna pentru copii si adolescenti pana la 17 ani. Pentru acest plan de asigurare, valoarea serviciilor medicale acoperite este de 1.200.000 euro pe an.”, a declarat Elena Petrof, Director Marketing, MediHelp International.

Numeroasele beneficii ale unei asigurari de sanatate prin intermediul MediHelp International includ accesul la clinici de prestigiu din tara sau din strainatate precum: Great Ormond Street (Marea Britanie); AKH, Döbling, Goldenes Kreuz, Graz Ragnitz (Austria); Pitié - Salpêtrière, Pasteur Clinic (Franta); Acibadem, Anadolu, Liv Hospital (Turcia); Centrul de chirurgie Novara (Italia); Charite, Bogenhausen Hospital (Germania); Hadassah Hospital (Israel).

De asemenea, aceasta asigurare ofera acces la servicii medicale, cum ar fi: consultatiile multidisciplinare, analizele de laborator si alte teste de diagnosticare (ex. EKG), imagistica (RMN, CT, scanare PET), fizioterapie si tratarea afectiunilor cronice. In egala masura, sunt acoperite spitalizarea si interventiile chirurgicale, inclusiv complicatiile si tratamentele pentru bolile agresive precum: cancerul, transplantul de organe, de tesuturi sau de celule, in limita planului ales.

In ceea ce priveste nasterea si ingrijirea copiilor, asigurarea medicala este accesibila din prima zi de viata si acopera inclusiv conditiile congenitale si ereditare.

„Avand in vedere situatia deficitara a sistemului medical de stat din Romania, asigurarile de sanatate cu acoperire nationala si internationala ofera fiecarei familii siguranta financiara si accesul la servicii medicale de calitate, atunci cand este nevoie. Credem ca pacientii romani au nevoie de informatii corecte despre asigurarile private de sanatate si suntem bucurosi sa sustinem aceasta campanie de informare publica.” a declarat Ovidiu Brazdau, Managing Partner Info-Sanatate.

Beneficiile unei asigurari private de sanatate oferite de MediHelp International se concretizeaza in posibilitatea oferita asiguratului de a se trata in clinici si spitale renumite, in care se foloseste tehnologie medicala de ultima generatie, chiar daca tratamentele si interventiile chirurgicale pot genera costuri semnificative.

Daca in Romania, pentru un transplant de ficat, costul poate ajunge la 40.000 €, in Germania este de 120.000 €. Serviciile acoperite de asigurarea privata includ: 15 nopti de spitalizare, inclusiv pentru donator si interventiile pentru donare, dar si toate costurile asociate (cazare, costurile salii de operatie, anestezie, terapie intensiva, pansamente, echipamente, medicamente).

Costul unei operatii de hernie de disc intr-o clinica privata din Romania poate fi 1.300 €, in Austria acesta este de 10.000 €. Serviciile acoperite sunt: 1-2 nopti de spitalizare, toate costurile asociate (cazare, costurile salii de operatie, anestezie, terapie intensiva, pansamente, echipamente, medicamente, medici specialisti) si reabilitare.

Pretul unei nasteri normale intr-o clinica privata din Romania poate fi 1.300 €, iar in Austria chiar si 5.000 €. Prin intermediul unei polite de asigurare sunt acoperite: taxele de spitalizare pentru 2-3 nopti, taxele obstetricianului si ale moasei, ingrijirea pre si post-natala pana la 7 zile pentru copil.

In cazul tratamentului pentru cancer in Romania, costurile pot ajunge pana la 10.000 €, iar in Turcia pana la 70.000 €. In aceasta situatie, asigurarea privata acopera: consultatii, investigatii, second medical opinion, tratamente asociate, radioterapie, chimioterapie si medicamente.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate  cu acoperire internationala din Europa Centrala si de Est, fiind prezent pe piata de peste 15 ani. Cu reprezentante in Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria, MediHelp imbina cu succes asigurarea internationala de sanatate cu asistenta medicala, in beneficiului clientilor sai.

Info-Sanatate este o platforma nationala de informare video, destinata educatiei pentru sanatate si promovarii unui stil de viata constient si armonios. Platforma educationala este formata din peste 300 de ecrane LCD amplasate in salile de asteptare ale clinicilor medicale si spitalelor din 90 orase din Romania.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare