Comunicate de Afaceri

MediHelp International lanseaza campania „Tu ai un partener de incredere pentru sanatatea ta”?

MediHelp International deruleaza in perioada iulie – septembrie 2018, o campania de constientizare Tu ai un partener de incredere pentru sanatatea ta? pentru a semnala necesitatea unei vieti sanatoase. Scopul actiunii este acela de a atrage atentia romanilor asupra importantei starii lor de sanatate si asupra investitiei necesare in procesul de prevenire a afectiunilor medicale.  

Conceptul campaniei este unul inedit si isi propune sa informeze romanii cu privire la faptul ca, pe tot parcursul vietii, au nevoie de un partener de incredere pentru a fi cat mai sanatosi. Promovarea in capitala se realizeaza cu ajutorul catorva biciclete inscriptionate cu un mesaj din partea MediHelp International si prin intermediul unor echipe de promoteri care il fac cunoscut prin centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, pe Bulevardul Aviatorilor, Soseaua Nordului, Bulevardul Kiseleff, dar si prin parcul Kiseleff sau Gradina Icoanei si Piata Charles de Gaulle. Pe parcursul traseului, promoterii ofera persoanelor interesate flayere cu informatii suplimentare despre asigurarile private de sanatate, alaturi de un mic dar.

Credem cu tarie in faptul ca fiecare persoana trebuie sa cunoasca si sa inteleaga toate optiunile de care dispune atunci cand este vorba despre sanatatea proprie sau a unui membru al familiei. De aceea, din dorinta de a fi mai aproape de oameni si de a-i ajuta in efortul de a gasi un partener de incredere pentru sanatatea lor, am conceput o campanie de informare creativa prin care sa facem cunoscute asigurarile private de sanatate. In felul acesta, oricine este interesat, poate afla mai multe informatii despre beneficiile unei asigurari medicale cu acoperire internationala, fie ca discutam despre actiuni de preventie, fie ca este vorba despre investigatii medicale complexe si tratamente efectuate in Romania sau in alte tari din Europa sau din lume, arata Elena Ciobanu, Director Operational MediHelp International.

O asigurare privata de sanatate prin intermediul MediHelp International inglobeaza serviciile medicale accesibile atat prin Casa de Asigurari de Sanatate, cat si prin abonamente medicale, fiind mult mai mult decat o simpla asigurare de calatorie sau un card european de sanatate. Plata primei de asigurare ofera accesul la servicii medicale la cele mai inalte standarde, in clinici sau spitale private din Romania si din strainatate, inclusiv: consultatii, investigatii, imagistica, internari, operatii si nasteri.

De asemenea, aceasta asigurare ofera acces la servicii medicale, cum ar fi: consultatiile multidisciplinare, analizele de laborator si alte teste de diagnosticare (ex. EKG), imagistica (RMN, CT, scanare PET), fizioterapie si tratarea afectiunilor cronice. In egala masura, sunt acoperite spitalizarea si interventiile chirurgicale, inclusiv complicatiile si tratamentele pentru bolile agresive precum: cancerul, transplantul de organe, de tesuturi sau de celule, in limita planului ales.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare