Comunicate de Afaceri

MediHelp International lanseaza Planul Light de acoperire pentru cancer

MediHelp International, cel mai mare furnizor de asigurari de sanatate din Europa Centrala si de Est, lanseaza Planul Light pentru acoperire in cazul diagnosticarii cu cancer. Acest plan este dezvoltat pentru a oferi pacientilor acces la cei mai buni medici oncologi la nivel national si international, dar si pentru a acoperi costurile medicale ale tratamentului pentru cancer, indiferent de natura sa.

Beneficiarul unui Plan Light de acoperire pentru cancer are certitudinea prioritizarii nevoilor sale. Astfel, din momentul in care a fost diagnosticat, pacientul este repartizat clinicii si medicilor oncologi specialisti, pentru a beneficia de tratament in cel mai scurt timp, limitand timpul de asteptare. Asiguratul primeste, de asemenea, asistenta specializata si toate informatiile de care are nevoie pentru a ințelege toate implicatiile afectiunii medicale cu care se confrunta si cursul tratamentului pe care il va urma. In acest fel, pacientul va avea certitudinea ca toti pasii pe care ii va urma vor fi cei potriviti si va intelege cum va combate boala, simtindu-se in siguranta si in control.

Numărul pacienților diagnosticati cu cancer creste de la an la an, Romania avand statisticile cele mai putin favorabile din cadrul Uniunii Europene in ceea ce priveste numarul deceselor. Suntem constienti de faptul ca aceasta boala este a doua cauza de deces la nivel global si, de aceea, prin lansarea Planului Light, ne dorim sa oferim tot sprijinul de care oamenii au nevoie în acest moment dificil din viata lor, spune Elena Ciobanu, Director Operational al MediHelp International.

Acoperirea oferita de catre Planul Light include si accesul la Second Opinion, oferit printr-o platforma creata special pentru pacientii care au fost diagnosticati cu cancer si care isi doresc o a doua opinie medicala din partea altor medici oncologi. Accesarea serviciului este inclusă in Planul Light si nu presupune costuri suplimentare. Acest beneficiu este oferit cu ajutorul celor mai buni medici specialisti din domeniul oncologiei din Europa si are in vedere respectarea intereselor pacientului si garantarea dreptului la servicii medicale de calitate.

Impactul pe care un astfel de diagnostic il are asupra persoanei care il primeste poate fi urias, de aceea, incercam sa oferim servicii cat mai cuprinzatoare, prin intermediul carora pacientii sa isi maximizeze sansele de a depasi cu bine aceste momente dificile. Prin lansarea Planului Light pentru cancer, MediHelp Internațional vrea sa aduca la indemana tuturor persoanelor accesul la cele mai noi tratamente si, astfel, sa dezvolte un nou mecanism de lupta impotriva cancerului, adaugă Elena Ciobanu, Director Operational al MediHelp International.

O persoană interesata de accesarea unui Plan Light are la dispozitie trei optiuni care garanteaza tratamentul adecvat la cel mai bun furnizor de servicii medicale. In functie de pachetul de beneficii ales, pacientul are certitudinea acoperirii cheltuielilor pentru servicii medicale cu valori cuprinse între 30.000 de euro și 150.000 de euro, servicii oferite in tara de rezidenta sau in strainatate.

Planul Light a fost construit pe baza celor mai importante nevoi pe care un pacient le are pentru diagnosticarea și tratarea cancerului, cuprinzand, printre multe ale beneficii, acoperirea costurilor pentru investigatii de laborator, chirurgie oncologica, radioterapie, chimioterapie, imunoterapie sau ecografie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare