Comunicate de Afaceri

MediHelp International – parte a conferintei internationale „Global Health Insurance”

In perioada 19 – 21 martie 2019 a avut loc la Praga conferinta internationala „Global Health Insurance” in cadrul careia MediHelp International a fost reprezentanta de catre Presedintele Zahal Levy – in calitate de speaker si moderator - si de Lorena Ionescu – Head of Customer Care – in calitate de speaker. Tema din acest an a avut drept subiect principal impactul asigurarilor de sanatate asupra industriei medicale la nivel global.

Interventia lui Zahal Levy s-a axat pe importanta includerii unei dimensiuni multi-culturale in cadrul serviciilor de customer care din industria asigurarilor de sanatate. Prezentarea a început cu detalierea contextului industriei din Centrul si Estul Europei care se caracterizeaza prin structura perimata a sistemul public de sanatate,  lipsa investitiilor, a viziunii si a leadership-ului, subdezvoltarea sistemului privat de sanatate, lipsa facilitatilor fiscale pentru investitori, birocratie crescuta si demotivarea medicilor.

In acest context, strategia MediHelp implica dezvoltarea si aplicarea catorva solutii eficiente care sa solutioneze partial problemele si sa vina in ajutorul celor care sufera de diferite afectiuni medicale. Dintre acestea menționam: oferirea unei ingrijiri medicale de la A la Z pentru pacient, acoperirea internationala a beneficiilor incluse in planurile MediHelp, includerea unor beneficii pentru maternitate si bolile cronice, precum si asigurare de sanatate pentru investigatiile si tratamentele pentru cancer sau pentru alte afectiuni medicale grave.

In egala masura, Zahal Levy a discutat si despre NESAcard – planul de asigurare cu valoare sociala care indeplineste 3 scopuri importante: finantarea investigatiilor medicale initiale, obtinerea suportului in navigarea medicala, precum si second medical opinion in cazul diagnosticarii cu cancer. De subliniat este faptul ca acesta reprezinta o contributie caritabila la progresul medical in cercetarea si tratarea cancerului in Europa.

Una dintre concluziile conferintei a fost aceea ca, intr-o industrie cu un model unic de afaceri si cu numerosi parteneri de interes implicati, este important ca beneficiarul unei plan de asigurare sa se afle in prim plan si sa poata accesa, cu usurinta, tratamentul de care are nevoie la cele mai înalte standarde.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare