Comunicate de Afaceri

MediHelp International pregateste produse inovatoare de asigurare pentru 2019

In anul 2018, tot mai multe companii de asigurare din Romania au inclus asigurarile de sanatate in portofoliul lor de servicii si au lansat planuri noi sau au dezvoltat si le-au imbunatatit pe cele existente. Majoritatea solutiilor de asigurare privata de sanatate au acoperire pe teritoriul Romaniei datorita faptului ca sunt concepute, in special, pentru a constitui un beneficiu care poate fi inclus in pachetul de compensatii al angajatilor.

Planurile de asigurare MediHelp sunt cele cel mai cuprinzatoare din piata

Una dintre provocarile permanente ale MediHelp International, din ultimi ani, a fost dorinta de aliniere la cerintele pietei in continua schimbare. Concret, in perioada septembrie-noiembrie 2018, MediHelp a desfasurat un proiect intern, avand drept obiectiv studiul dezvoltarii pietei asigurarilor private de sanatate. Rezultatele acestuia au demonstrat faptul ca, planurile noastre de asigurare sunt cele mai cuprinzatoare datorita: ariei internationale de acoperire, beneficiilor complexe si limitei generoase de acoperire.

Ne dorim, si in 2019, sa aducem modificari planurilor de asigurare pentru a le face mai simplu de inteles, mai flexibile si mai usor de promovat de catre partenerii in asigurari ai MediHelp International. De aceea, pregatim produse inovatoare de asigurare pentru anul 2019, pentru a fi mai atractive si mai accesibile in piata, explica Elena Ciobanu – Director Operatiuni, MediHelp International.

Una dintre directiile de dezvoltare ale industriei identificate la finalul anului trecut se refera la numeroase companii internationale de asigurare care doresc sa intre pe piata din Romania. Acest lucru se datoreaza nevoii tot mai crescute a romanilor de a accesa asigurari medicale cu acoperire internationala, dar si a lipsei unor planuri care sa le intalneasca toate asteptarile, in special acoperirea globala a investigatiilor medicale realizate la cele mai inalte standarde si a tratamentelor de ultima generatie.

Educarea pietei asigurarilor private de sanatate

Educarea pietei asigurarilor private de sanatate reprezinta un alt obiectiv al MediHelp pentru 2019. Suntem constienti de faptul ca nivelul actual de educatie cu privire la importanta accesarii unei asigurari private de sanatate nu este inca unul satisfacator. De aceea, ne propunem ca anul acesta sa ne implicam in procesul de educare prin diverse campanii si proiecte, completeaza Elena Ciobanu.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate  cu acoperire internationala din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata de peste 15 ani. Cu reprezentante in Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria, MediHelp imbina, cu succes, asigurarea internationala de sanatate cu asistenta medicala, in beneficiul clientilor sai.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare