Comunicate de Afaceri

MediHelp International se aliniaza cerintelor pietei asigurarilor medicale din 2018

Analiza pietei asigurarilor medicale realizata de catre Deloitte la finalul anului 2017 aduce in discutie conceptul de asigurari medicale smart ca directie de dezvoltare a industriei in anul 2018. Aceasta tendinata a fost generata de schimbarea constanta a conditiilor politelor, a proceselor si a legislatiei la nivel european, fapt care i-a determinat pe specialistii din domeniu sa spuna despre 2018 ca va fi un an dificil.

Pentru anul acesta, specialistii din piata asigurarilor medicale preconizeaza o intensificare a presiunii puse pe cresterea  profiturilor. De asemenea, acestia sustin ca vor creste din ce in ce mai mult nevoile persoanelor care au incheiat polite de asigurare medicala sau care doresc sa acceseze acest serviciu. Studiul vorbeste despre asteptarile clientilor referitoare la o politica organizationala centrata in jurul lor, despre dorinta de a beneficia de servicii medicale de top la preturi cat mai accesibile si de planuri personalizate de asigurare.

MediHelp Romania, parte a MediHelp International, a anticipat aceasta tendinta a pietei si, inca din 2017, a venit in sprijinul clientilor prin crearea planurilor personalizate de asigurare de sanatate. Mai mult decat atat, MediHelp Romania pune clientii in centrul culturii sale organizationale si are grija sa raspunda prompt tuturor solicitarilor primite, cu ajutorul departamentului intern de Customer Care. Prin urmare, atat in Romania, cat si la nivel international, compania ofera asigurari medicale private de tip smart printr-un portofoliu complex de produse dedicate atat indivizilor, cat si companiilor, declara Zahal Levy, Presedinte MediHelp International.

MediHelp International este cel mai important furnizor de asigurari private de sanatate  cu acoperire internationala din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata de peste 15 ani. Cu reprezentante in Romania, Ungaria, Polonia si Bulgaria, MediHelp imbina cu succes, asigurarea internationala de sanatate cu asistenta medicala, in beneficiului clientilor sai.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare