Comunicate de Afaceri

O familie cu patru membri poate beneficia de asigurare medicala privata cu doar 14 euro pe zi

          Piata asigurarilor private de sanatate se afla pe trend ascendent datorita accesibilitatii in raport cu nivelul de trai al populatiei. Tot mai multi romani constientizeaza importanta accesului la o asigurare privata de sanatate, care le ofera atat servicii medicale la standarde internationale, cat si siguranta acoperirii cheltuielilor chiar si in cazul unei afectiuni grave. In egala masura, asiguratul se bucură de beneficiul alegerii medicului care îi stabileste diagnosticul, dar si a spitalului sau clinicii in care vrea sa fie tratat.

           Numarul familiilor care beneficiaza de asigurare medicala privata creste de la an la an, datorita faptului ca parintii privesc asigurarea de sanatate ca pe un mecanism fundamental prin care ei si copiii lor se pot bucura de servicii medicale la cele mai inalte standarde, in orice situatie sau tara. Planurile pe care le ofera MediHelp sunt adaptate constant pentru a intampina nevoile celor care isi doresc accesul la cele mai bune servicii medicale din tara sau din strainatate. Uneori, exista situatii medicale care s-au agravat din cauza faptului ca nu au fost descoperite la timp sau situatii in care viitoarea mama are probleme de sanatate care afecteaza si fatul. In astfel de situatii delicate, o asigurare privata de sanatate poate fi cea mai buna si sigura solutie, arata Elena Ciobanu – Director Operatiuni, MediHelp International.

            La nivel global, 3-4% dintre bebelusi se nasc suferind de o afectiune congenitala. Aceste cazuri necesita un tratament adecvat si complicat de cele mai multe ori, care poate fi costisitor pentru parinti. Asigurarea medicala privata elimina aceste ingrijorari, intrucat asiguratorul preia responsabilitatea efectuarii platilor catre clinica sau spitalul in care s-au efectuat investigatiile.

            Cel mai extins plan de asigurare pentru familiile formate din patru membrii are valoarea aproximativa de 5,300 de euro pe an. Aceasta suma acopera costurile ingrijirii medicale pentru toti cei patru membri, reprezentand o plasa de siguranta cu ajutorul careia parintii pot proteja stabilitatea financiară a familiei. Cu numai 14 euro pe zi sunt acoperite investigatiile si tratamentele pentru eventualele afectiuni ale fiecarui membru al familiei, indiferent de gravitatea acestora.

            Asigurarea medicala privata este dovada atentiei pe care o persoana o investeste in raport cu propria sanatate si a responsabilitatii pe care si-o asuma pentru a avea un stil de viata sanatos. Din acest motiv, accesarea unei polite de asigurare privata de sanatate ii ofera beneficiarului cadrul necesar pentru mentinerea unei stari de sanatate bune prin acoperirea costurilor investigațiilor preventive, dar si pentru tratamente ulterioare. Astfel, parintii pot investi o suma relativ mica pentru a elimina posibilitatea dezvoltării unei afectiuni grave, dar si grija cheltuielilor neprevazute.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare