Comunicate de Afaceri

Poti preveni imbolnavirea familiei tale cu doar 14 euro pe zi

Afectiunile medicale au un puternic impact in viata fiecarei persoane. Evolutia medicinei si a tehnologiei din domeniu ofera control asupra acestor momente sensibile, prin dezvoltarea unor mecanisme menite sa maximizeze sansele de vindecare ale unei persoane. Un astfel de instrument este asigurarea privata de sanatate.

Prin intermediul uneia dintre cele mai complexe asigurari private din Romania, o familie formata din patru persoane poate beneficia de la investigatii de rutina pana la tratamente pentru afectiuni complexe. Costul unei astfel de acoperiri se apropie de 5.300 de euro pe an, ceea ce inseamnă ca 14 euro pe zi reprezinta suma pe care beneficiarul o investeste pentru a preveni aparitia bolilor, dar si pentru  vindecare, in cazul imbolnavirii unuia dintre membri.

Numarul romanilor care constientizeaza importanta asigurarii medicale private este in crestere, iar acest lucru poate fi corelat cu cresterea in importanta a medicinei de preventie in Romania. Alegerea de a accesa o asigurare de sanatate privata vine in completarea convingerii faptului ca preventia unei afectiuni medicale constituie o solutie eficienta si mai benefica decat tratarea unei boli.

Acest trend este sustinut si de fenomene sociale precum decizia tot mai raspandita in randul tinerilor de a efectua studii in strainatate pentru care parintii incheie o polita de asigurare, oferindu-le certitudinea accesului la cele mai bune servicii medicale, oriunde in lume, in cazul unui accident sau a aparitiei unei afectiuni grave.

Din ce în ce mai multi tineri aleg sa studieze in strainatate sau se bucura de experienta taberelor internationale. Anual, peste 4.500 de tineri aleg sa isi faca studiile universitare in Europa sau America. Statisticile arata faptul ca, in anul 2018, aproximativ 40.000 de studenti se aflau in afara granitelor tarii. Prin urmare, asigurarea privata de sanatate este cel mai potrivit instrument prin care acestia pot beneficia de servicii medicale de calitate in cazul in care sufera de un accident sau sunt afectati de o problema medicala, arata Elena Ciobanu, Director Operațiuni, MediHelp International.

Alegerea unui plan de asigurare medicala privata pentru intreaga familie arată atitudinea prevazatoare a părintilor care vor sa asigure un climat de siguranță copiilor, indiferent de varsta acestora. Acoperirea internaționala pe care o asigurare o are demonstrează utilitatea acesteia în cazul excursiilor, taberelor sau chiar studiilor in alte tari pentru perioade indelungate, cand tinerii sunt expusi numerosilor factori de risc si pot avea nevoie de investigatii costisitoare si tratamente complexe.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare