Comunicate de Afaceri

Prin intermediul MediHelp International ai noi oportunitati de diagnosticare la distanta

In ultimii ani, domeniul medical a devenit tot mai dinamic, oferind pacientilor sansa de a beneficia de oportunitati inovatoare de diagnosticare si tratament. Evolutia si integrarea tehnologica in procesul medical au permis brokerilor de asigurari sa dezvolte aplicatii menite sa ajute persoanele asigurate. MediHelp s-a aliniat acestei tendinte punand la dispozitie persoanelor asigurate accesul la aplicatii inovatoare precum My Digital Doctor si la o platforma de Second Opinion.

My Digital doctor este o aplicatie medicala care pune la dispozitia utilizatorilor asistenta medicala prin telefon sau apel video, in orice moment si oriunde pe glob, din partea unei echipe de medici specialisti. Aceasta permite programarea consultatiilor in functie de programul asiguratului si ofera acces la servicii medicale fara ca beneficiarul sa se deplaseze de acasa.

Prin intermediul aplicatiei se pot trimite rezultatele testelor medicale, iar in functie de tipul de probleme pe care asiguratul le resimte, de fusul orar si de limba pe care o vorbeste, va fi repartizat unui specialist. Pacientul va putea discuta cu medicul care i-a fost desemnat, care va analiza simptomele acestuia, planul de tratament, istoricul medical, rezultatele testelor si rapoartelor medicale, urmand o serie de recomandari.

Prin intermediul platformei de Second Opinion, asiguratii au posibilitatea de a le fi revizuit diagnosticul initial. Pacientul are acces la platforma dupa ce apeleaza centrul de asistenta pentru a fi preluat de un coordonator de caz. Acesta se va ocupa de colectarea documentatiei necesare si va lua legatura cu specialistul international care va analiza cazul pacientului.

Serviciul de Second Opinion acopera si afectiuni precum cancerul si pune la dispozitia pacientului un mecanism prin care o echipa internationala de specialisti in oncologie reevalueaza cazul si ofera o alternativa pentru diagnosticul initial. In urma revizuirii, pacientul va primi un raport digital cu concluziile detaliate si recomandarile medicului care a oferit a doua opinie medicala.

Orice persoana poate beneficia de aplicatia My Digital Doctor si de platforma de Second Opinion prin intermediul unei asigurari private de sanatate MediHelp International.

Suntem in permanenta atenti la nevoile pe care clientii nostri le au si încercam constant sa diversificam gama de servicii pentru a veni in intampinarea provocarilor pe care le resimt. Dinamica globala a pietei muncii face ca tot mai multe persoane sa calatoreasca sau sa locuiasca pentru perioade indelungate in alte state decat cele de origine. Cu ajutorul My Digital Doctor le oferim oportunitatea de a avea in continuare acces la servicii medicale la cele mai inalte standarde. In acelasi timp, platforma pentru Second Opinion reprezinta o solutie eficienta pentru cei care doresc să aiba certitudinea unui diagnostic sau tratament corect, spune Elena Ciobanu, Director Operational MediHelp International.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nomade Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare