Comunicate de Afaceri

Repatrierea în caz de accident auto

Momentele nefericite pot apărea oricând. Tot mai multe persoane călătoresc în străinătate, iar asigurarea în caz de deces este o alegere corectă și precară chiar dacă călătoresc sau merg la muncă. Accidentele auto sunt tot mai frecvente.

Riscul unui deces în străinătate necesită repatrierea decedatului înapoi în țară. Deseori repatrierea necesită cheltuieli și costuri mari din partea familiei. Repatrierea poate dura mai mult timp pâna ce corpul decedatului să ajungă din nou la familie.

Funerare Rainbow Dorobanțu este o firmă sepecializată în servicii funerare care oferă repatriere în caz de accident auto. Serviciile funerare profesionale oferite sunt de mare ajutor famililor care trec prin nefericitele momente, prin pierderea un persoane apropriate în afara țării. Sarcina le este ușurată, deoarece firma se ocupă cu toate pregătirile și întocmirea actelor pentru repatriere.

Pentru repatrierea în caz de accident auto există o serie de prevederi legale pe care orice firmă de pompe funebre trebuie să le îndeplinească.

Firmele din afara țării care oferă repatrierea pot cere costuri extrem de mari, exagerate.

Funerare Rainbow Dorobanțu este o firmă specializată care oferă repatrierea la prețuri accesibile în funcție de țară și de modul de repatriere. Repatrierea se face din orice țară.

Repatrierea decedațiilor în apoi în țară se poate face pe cale aeriană sau pe cale terestră

În caz de accident auto soldat cu victime, firma Rainbow Dorobanțu se ocupă cu toate demersurile ce includ acte, avize și alte documente necesare.

Persoanele care se confruntă cu astfel de necazui pot apela la serviciile funerare ale echipei noastre. În caz de repatriere clientul va încheia un contract cu firma fiind înștiințat cu toate informațiile legate de serviciile de care familia va beneficia.

 Oferim consultanță gratuită la orice oră. Ehipa noastră vă răspunde în cel mai scurt timp.

Mai multe informații: Adresa București, Str. Leoata nr. 14, sector 6

Email: funerarerainbow@yahoo.ro

Telefon: 0753.30.40.50

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Seles Online Project SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare