Comunicate de Afaceri

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea CASCO

Autovehiculele au devenit obiecte indispensabile in lumea de astazi care este in prealabil caracterizata de viteza si tehnologie. Insa aceasta avansare vertiginoasa a tehnologiei nu ne ofera si siguranta de care avem nevoie, mai ales atunci cand ne aflam in trafic. De aceea, pentru a putea fi protejate, autovehiculele auto necesita anumite asigurari.
Pentru a asigura autovehiculul, puteti opta pentru asigurarea de tip RCA, care de altfel este si obligatorie, insa tineti cont de faptul ca acest tip de asigurare nu va despagubi autovehiculul in cazul in care dumneavoastra sunteti cel vinovat de producerea unui accident ci, beneficiarul va fi cel pagubit. Pentru a beneficia de despagubiri chiar si in cazul in care dumneavoastra sunteti responsabil de producerea unui accident, veti fi nevoit sa optati pentru o <a href=\"www.inbrok.ro/asigurari-casco.html\">asigurare CASCO pe care o gasiti la Inbrok</a>.
Exista multi soferi care nu opteaza pentru o astfel de polita de asigurare deoarece se considera suficient de experimentati incat sa nu produca un accident, insa o polita de asigurare CASCO inseamna mai mult decat despagubirea in cazul accidentelor rutiere. Fiecare sofer in parte trebuie sa ia in considerare si faptul ca adesea pot aparea conditii care sunt independente de vointa lui. Polita de asigurare casco acopera daunele provocate de inundatii, grindina, alunecari de teren, explozii etc. In acelasi timp, prin intermediul acestei asigurari, autovehiculul poate fi despagubit chiar si in cazul furtului daca se opteaza si pentru acest aspect.
In ceea ce priveste preturile, acestea variaza in functie de mai multe criterii. Unul dintre cele mai importante criterii care influenteaza direct pretul unei polite este dat de riscurile acoperite pe care le bifati atunci cand incheiati polita de asigurare. Mai multe optiuni, inseamna preturi ceva mai ridicate. Alte criterii precum varsta soferului, vechimea autovehiculului, tipul autovehiculului, toate contribuie la stabilirea pretului final. Un autovehicul care circula in mediul urban prezinta riscuri mai mari de a provoca accidente, de aceea, acesta reprezinta si el un criteriu definitoriu la pretul integral al asigurarii.
In cazul asigurarii CASCO, suma despagubita este direct proportionala cu costul reparatiilor sau costul de inlocuire, inclusiv cheltuielile de montare sau demontare a acestora. Datorita acestui lucru, polita de asigurare CASCO reprezinta cea mai buna solutie de protejare a unui autovehicul, mai ales impotriva evenimentelor imprevizibile.
Cautati o agentie serioasa alaturi de care sa incheiati o polita de asigurare CASCO? Accesati cu incredere <a href=\"www.inbrok.ro\">www.inbrok.ro</a> si cereti o oferta dupa care veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din brokerii www.inbrok.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC GEORGE NEW BROKER DE ASIGURARE SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare