Comunicate de Afaceri

Auto

Sfaturi de care să ții cont pentru a promova Examenul Auto în București

Examenul auto, fie că vorbim despre proba practică, fie că vorbim despre cea teoretică, este un lucru stresant pentru foarte mulți candidați. Dar, dacă ții cont de anumite sfaturi de la școala de șoferi care te vor ajuta să dai probele în cele mai bune condiții sau în cea mai bună stare de spirit, vei reuși să iei examenul auto cu brio.
Citeste tot articolul LPN MEDIA

Sudura tobe, reparatii tobe esapament, sudura racord flexibil sector 6

Sudura Reparatii Tobe de Esapament. Inlocuire Racorduri Flexibile. Mecanica Auto
Citeste tot articolul Marius Ichim

Sudură și reparații tobe de eșapament

Oferim servicii de sudura tobe esapament, sudura racord flexibil, reparatii toba esapament in Sectorul 6, Bucuresti
Citeste tot articolul Marius Ichim

Inchirieri auto in Otopeni cu rent-a-car-otopeni.ro

Dupa cum bine stiti capitala a devenit in ultimii ani un punct de atractie pentru o multime de turisti straini, acestia aleg ca mijloc de transport avionul, insa odata ce au ajuns aici vor avea nevoie de o masina cu care sa se deplaseze, in acest sens pot gasii in rent-a-car-otopeni.ro partenerul ideal pentru inchirieri auto Otopeni.
Citeste tot articolul Atlass Automotive Rapid

Decisive criteria in choosing a scooter

  Decisive criteria in choosing a scooter
Some people are made to drive a car, others a truck or a truck, while some braver ones drive planes. There are also people who like adrenaline and ride a motorcycle or a helicopter.
Citeste tot articolul Outlet

Când ai nevoie de un compresor auto?

  Când ai nevoie de un compresor auto?
Cu toate că o pană de cauciuc nu este neapărat un coșmar pentru șoferi, trebuie spus că dacă o astfel de situație are loc atunci când te grăbești să ajungi undeva, aceasta devine cu adevărat o problemă foarte supărătoare. Pentru a nu mai fi în situația în care să apelezi la un service auto sau la firmele de tractări auto poți alege să investești într-un compresor auto. Compresorul auto este acel d...
Citeste tot articolul LPN MEDIA

Sfaturi de remorcare ATV

  Sfaturi de remorcare ATV
In general, este ilegal (si nesigur) sa calatoresti cu un ATV pe strada, asa ca va trebui sa-l remorci pe traseu. Cu toate acestea, exista un detaliu nu atat de mic pe care trebuie sa il urmaresti pentru a ramane legal, sigur si sanatos. Acest detaliu: transportul ATV-ului catre si din traseu. Deoarece calatoria cu un ATV pe strazile publice este ilegala in majoritatea comunitatilor (si cu atat...
Citeste tot articolul Adrian DLS

Cum să diagnosticați sistemul de aer condiționat al mașinii dumneavoastră

  Cum să diagnosticați sistemul de aer condiționat al mașinii dumneavoastră
Poate fi foarte enervant atunci când sunteți pe cale să plecați pe un drum lung și observați că aerul condiționat al mașinii dvs. nu funcționează.Îl opriți și îl porniți din nou, dar tot nu răcește mașina.
Citeste tot articolul LPN MEDIA

Cauta

Categorii populare