Comunicate de Afaceri

3 motive pentru a cumpara o Honda CRF 250 anul acesta

Anul 2023 vine cu mari surprize pentru tine! Este vorba despre previziunile tale pentru anul in curs si auume ca este anul visurilor tale!

Este anul in care iti vei achizitiona o noua motocicleta, care sa tina locul si sa o faca uitata pe cea veche, pe care poate o detii de mai bine de 10-15 ani.

Si, cu ai ti-ai putea inlocui mai bine mastontul decat cu o superba motocileta de teren Honda CRF 250. Noua ta achizitie ii poate lua prin surprindere chiar si pe cei mai impatimiti prieteni de-ai tai ai motociclismului.

Insa, draga ridere, cu siguranta ai suficiente motive intemeiate pentru a trece la nivelul Honda. Daca nici tu nu le cunosti, lasa-ma, te rog, sa ti le enunt in cuprinsul acestui articol destinat prezentarii caracteristicilor tehnice ale Honda CRF 250.

 

PERFECTA PE ORICARE RACE TRACK


Concurența este dura - asta e un lucru bun! Noul nostru CRF250R este semnificativ mai ușor si este echipat cu componente noi - cadru, brat oscilant, sasiu si amortizoare Showa. Dar în primul rand motorul este si mai puternic si chiar mai versatil. Cauti o provocare? Atunci aceasta motocicleta este exact ce iti doresti.

Mai multa putere 


Clasa 250 MX se schimba rapid. Suntem mai rapizi. Invatam de la campioni: CRF250R are acum sasiul dezvoltat de HRC, cu care CRF450R a castigat de doua ori campionatul MXGP.

De asemenea, sasiul si geometria directiei au fost revizuite si s-a economisit un total de 3,8 kg. Motorul DOHC de 249,9 cmc ofera performante excelente de varf, un cuplu puternic la turatie medie, dar este acum si mai puternic in intervalul de turatie redusa.

Datorita ambreiajului intarit, cutiei de viteze line cu sase trepte, launch control HRC si comutatorului modului de conducere in trei trepte (EMSB), puteți converti puterea direct in viteza. Placarea dinamica si minimalista va ofera libertate deplina de miscare. Cu CRF250R nu exista limite pentru ambitiile tale. Pentru asta a fost construit.

 

Fii primul care ajungi la viraj!

 

Esti pregtit pentru urmatorul pas? CRF250R are acum exact acelasi sasiu de la HRC ca si CRF450R. Rezultatul: Cu o economie de greutate de 3 kg, obtineti o noua geometrie a directiei, o reducere cu 20% a rigiditatii cadrului lateral si coordonarea perfecta a jugurilor triple superioare si inferioare ai a basculei din aluminiu.

Suspensia Showa ofera noi setari, o furca inversata de 49 mm cu cursa suplimentara de 5 mm, un arc usor in amortizor si un nou raport pro-link. Veti simti imediat rezultatul. Tractiune imbunatatita fata si spate, absorbtie mai lina a socurilor si manevrabilitate optimizata.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Cauta

Categorii populare