Comunicate de Afaceri

9695 in reteaua PROCAR

Pasionatii de masini Skoda au acum posibilitatea sa achizitioneze si sa activeze pentru masina lor, cardul de asistenta rutiera 9695 din reteaua Procar – Dealer autorizat pentru judetele Timis si Cars-severin.
PROCAR Timisoara este o societate comerciala pe actiuni, infiintata la 4 iulie 1994. De la momentul debutului in ipostaza de dealer Skoda, Procar a inregistrat o crestere constanta a vanzarilor de automobile noi. In acest context, decizia de a concentra resursele firmei exclusiv pe aceasta activitate a fost cat se poate de fireasca.

In prezent, Procar este dealer autorizat Skoda pentru judetele Caras-Severin si Timis, sediul central fiind la Timisoara, unde functioneaza binecunoscutul Centru Skoda Timisoara (showroom si service). Incepand din primavara anului 2009, Proc ar a dat in folosinta noul Centru Skoda de la Resita - Showroom si service, realizat dupa standardele de dotare si cu facilitati in conformitate cu cerintele producatorului Skoda la nivel european.

Informatii suplimentare despre Procar precum si serviciile pe care acesta le ofera clientilor sai aflati accesand link-ul http://www.procar-skoda.ro/

9695 IMPREUNA LA DRUM!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare