Comunicate de Afaceri

9695 lansează în România PRIMUL Card de Asistenta Rutiera destinat automobilelor 100% electrice

Cardul Green, destinat masinilor electrice, iti permite sa urci la volan fara stres, cand calatoresti pe distante lungi, dar mai ales cand circuli zilnic si fiecare minut conteaza.

 

Autoturismele electrice inseamna adesea dependenta de infrastructura public-privata pentru incarcare, presupun si probleme tehnice ce pot fi solutionate doar in service-uri de reprezentanta.

Mașina electrica este silentioasa, nu polueaza, are performanțe similare autoturismelor pe combustie, dar asta nu exclude disconfortul creat de situatiile care iti imobilizeaza vehiculul: defectiune tehnica, pana de cauciuc, autonomie scazuta a bateriei.

Cardul Green iti garanteaza siguranta, confort 24/7, oriunde te-ai afla in Romania si iti ofera servicii de calitate: tractare la cel mai apropiat service multibrand sau reprezentanta, vulcanizare, statie de alimentare, recuperare in caz de accident, transport persoane.

 

Interventii nelimitate si o incarcare gratuita!

 

Punem la dispoziție o rețea selectata și verificata de firme de tractare, cu servicii integrate de asistența rutiera pe intreg teritoriul national, prin intermediul echipei Call Center 9695 specializata in gestionarea si organizarea interventiilor.

 

 

 

Achizitioneaza cardul Green pe www.9695.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare