Comunicate de Afaceri

Aavertizari despre ingrijirea vopselei auto pe timpul iernii

Vine iarna, este timpul sa profitam de vremea buna de afara si sa ne orientam atentia catre protejarea vopselei masinii pentru iarna ce urmeaza. Sezonul acesta a fost deosebit de lung și de dificil.

Autoritatile a folosit 5.000 de tone de sare în această iarna trecută pentru a menține traficul curgând și pentru a face drumurile din Romania mai sigure pentru șoferi.

La tinichigeria si vopsitoria auto Arcom din Bucuresti, noi stim cat de imortanta este grija fara ce componentele exterioare ale autoturismului. În această perioadă a anului, nu putem fi niciodată siguri că sezonul de zăpadă, gheață și sare s-a încheiat încă. Iată cele 8 sfaturi pentru protejarea vopselei auto a mașinii dvs. până la sfârșitul iernii.


Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti mașina pentru un sezon de iarnă iminent. Pentru a traversa su bine iarna, mașinia dvs. poate poate fi costisitoatre, așa că planificați în avans în conformitate cu această listă de verificari pentru vehicule.

Verificați uura anvelopelor de iarna
Când vă pregătiți mașina pentru iarnă, asigurați-vă că inspectați anvelopele pentru uzura benzii de rulare și le rotiți la fiecare schimb de ulei. Pentru a verifica banda de rulare a anvelopei, utilizați „Testul Monedei”.

Faceți acest lucru luând un bănuț și așezându-l în canelura benzii de rulare a anvelopei. Așezați bănuțul cu capul orientat spre dvs. și lipiți bănuțul în banda de rulare, astfel încât vârful capului să nu mai fie vizibil. Dacă întregul său cap este vizibil în timp ce se află în canelură, este timpul să vă înlocuiți anvelopele.

Verifica-ți presiunea cauciucurilor.
Presiunea redusă a aerului din anvelope poate fi potențial periculoasă pe drumurile de iarnă. Luați mașina la un mecanic pentru a vă verifica presiunea în anvelope și umpleți-le dacă este necesar. Dacă aveți cunoștințe prealabile despre verificarea presiunii în anvelope, puteți face acest lucru cu ușurință singur la o pompă de aer gratuită pentru anvelope, care se găsește la benzinăria locală sau la magazinul auto.

Luați în considerare anvelopele pentru zăpadă.
Trecerea la anvelope pentru zăpadă, în special în țările din nord sau în zonele montane care se înnodează puternic pe teren accidentat, poate ajuta la conducerea pe drumuri înzăpezite și alunecoase.

Schimbați uleiul și antigelul.
Întreținerea regulată a vehiculului dvs. poate ajuta doar la prevenirea oricăror probleme ale mașinii în lunile care implică conducerea iernii.

Reparați aeroterma.
Conducerile scurte nu sunt prea împovărătoare atunci când nu aveți căldură în mașină, dar luați în considerare ce s-ar întâmpla dacă ați fi blocat în mașină pentru o perioadă îndelungată de timp, în timp ce nu aveți căldură. A avea un încălzitor, aeroterma funcționala poate ajuta la prevenirea disconfortului zilnic, dar poate fi, de asemenea, o măsură preventivă excelentă.

Inspectați-vă bateria.
Capacitatea bateriei vehiculului dumneavoastră scade pe timp rece. Asigurați-vă că mașina dvs. este pregătită pentru iarnă și solicitați unui profesionist să inspecteze lichidul și cablurile bateriei.

Vopsitoria auto Arcom service este un service auto in bucuresti specializat in tinichigerie si vopsitorie auto, localizat in Calea Grivitei sector 1.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nick Zane

Comentarii

Cauta

Categorii populare