Comunicate de Afaceri

Aflati acum ce presupune achizitia unei masini rulate

Sigur ca, unul dintre motivele evidente pentru care oamenii tind sa aleaga masini rulate este faptul ca acestea sunt mai ieftine.

Totusi, e bine sa luati in calcul si faptul ca o masina la mana a doua, va ridica, mai devreme sau mai tarziu, costuri legate de reparatii. Orice masina second hand a fost folosita anterior, deci expusa uzurii si degradarii, intr-o masura mai mica sau mai mare.

Sigur ca nu toate masinile de pe piata auto second hand arata la fel, si de multe ori puteti gasi masini bine intretinute, cu istoric curat si un pret corect. Secretul este sa stiti unde sa cautati si sa puneti intrebarile care sa releve aspectele importante.

5 lucruri de verificat

O masina second hand nu va putea fi verificata pana la ultima piesa, insa exista cateva aspecte cruciale, care va permit sa estimati cat timp veti putea folosi autovehiculul:

  • Verificati uleiul;

  • Incercati sa estimati cat de real este kilometrajul, comparandu-l cu aspectul general al masinii;

  • Inspectati cauciucurile, stergatoarele si luminile;

  • Incercati sistemul audio;

  • Drive-test – vedeti cum se comporta masina intr-o cursa scurta.

Daca apelati la firme specializate in domeniul comercializarii de masini rulate, va feriti de pericolele care apar constant pe piata auto second hand. Pentru cei care detin cunostinte tehnice sau sunt veterani ai pietei auto, cautarea si gasirea unei masini rulate adecvate nu este o provocare atat de mare. Insa, o investitie atat de importanta intr-un bun pe care il veti folosi zilnic cere cunostinte potrivite si o atitudine profesionista.

Dezavantajele unei masini rulate

Asa cum am mentionat mai sus, piata auto second hand ascunde pericole la care se expun majoritatea cumparatorilor. Aceste aspect pot periclita folosirea in bune conditii a unui bun ce a devenit indispensabil vietii de zi cu zi.

Vom enumera cateva dintre ele:

  • Istoricul incert – vanzatorul unei masini second hand poate sa ascunda anumite detalii din istoricul masinii, cum ar fi reparatiile, pe ce tip de drumuri s-a circulat mai des si asa mai departe;

  • Kilometrajul – vanzatorul se poate sa fi schimbat intentionat numarul de kilometri afisati;

  • Fara garantie – majoritatea masinilor puse in vanzare au trecut de cei 5 ani garantati din fabrica pentru functionarea in parametri optimi. Astfel, niciun vanzator nu va poate oferi siguranta absoluta a achizitiei;

  • Investitii initiale – desi suma alocata pentru cumpararea efectiva a masinii poate sa nu ridice obstacole prea mari, trebuie sa aveti in vedere punctul anterior. Masina a trecut deja prin mainile unui sofer, sau chiar a mai multor soferi, astfel ca inca de la inceput se poate sa apara probleme tehnice.

In ciuda acestor dezavantaje, multi dintre soferi opteaza totusi pentru achizitionarea masinilor second hand. Sunt disponibile imediat, astfel incat, chiar dupa ce ati platit-o, ea poate fi folosita pentru scopurile personale. Ori, daca aveti o afacere la inceput de drum acest lucru este extrem de avantajos: o flota de autoutilitare care este disponibila imediat, inseamna profit imediat!

Masini rulate, verificate

Pentru aceia care nu detin cunostinte tehnice avansate si se tem ca nu vor sti sa faca cea mai buna alegere, din marea de oferte, recomandam apelarea la firme de incredere. Acestea sunt specializate in gasirea masinii visurilor, aducerea ei in tara si verificarea ei. Astfel, este inlaturat riscul de a cumpara o masina cu probleme tehnice grave!

Echipa de la autogeist.ro are in spate 10 ani de comercializare a masinilor rulate, cu mii de client fericiti! Garantia de un an oferita de echipa reflecta seriozitatea cu care specialistii verifica masinile si increderea in masinile puse in vanzare.

Pentru oferta complete, accesati autogeist.ro.

Detalii suplimentare la:

0236.449.018

0740945736 (whatsapp)

office@autogeist.ro

Adresa showroom: Galati, str. Brailei, nr. 237, DN2B

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare