Comunicate de Afaceri

Ai liber la cumparat motociclete si mers la service in aceasta perioada

Autoritatile romane au inteles si ele ca masurile si operatiunile de service sunt importante pentru industria vehiculelor pe doua roti. Asa ca permit vizitarea service-urilor moto pentru interventii care nu pot fi amanate. In plus, daca vrei sa iti reinnoiesti parcul moto si sa te lauzi, la vara, cu o motocicleta de ultima ora, ai intreaga libertate de a merge sa iti achizitionezi motocicleta la care visezi.

 

Potrivit textului ordonantei militare nr 8, ce a fost publicata in Monitorul Oficial, este “permisa circulatia in afara locuințtei/gospodariei pentru achizitia de autovehicule, piese de schimb si servicii de reparatii auto si moto”.

         

Ordonanta se aplica odata cu publicarea in Monitorul Oficial. Deocamdata, nu este destul de clar modul in care va fi verificata aceasta activitate, dar este lesne de inteles ca motivul va fi consemnat pe declaratia pe proprie raspundere.

Activitatea service-urilor moto ramane deschisa

         

Activitatea service-urilor moto nu va avea de suferit, mai ales ca majoritatea riderilor se gandesc cu nostalgie la momentul zilelor toride si insorite in care se vor reintalni cu prietenii lor pe traseele plaiurilor mioritice.

Activitatea service-urilor moto, a magazinelor de piese și a reprezentantelor moto sau a altor instituții de profil nu este interzisă prin nicio Ordonanță Militara, exceptie facand cele care isi desfaaoara activitatea in marile centre comerciale.

În cazul in care motocicleta prezinta o defectiune care nu permite folosirea lui in conditii de siguranta, persoana care se deplaseaza la service/magazin de piese moto/reprezentanta sau alte unitati de profil poate face acest lucru completand declarația pe propria raspundere, punctul privind acoperirea necesitatilor persoanei/ motiv justificat. In cazul achiziționării unei piese Kymco sau a unei motociclete versiunea 2020, persoana trebuie sa aiba si un document doveditor al tranzactiei (factura, procura, contract etc.)

Textul face parte dintr-o serie de precizari publice facute de Grupul de Comunicare Strategica, vocea autoritatilor in contextul actual.

Piese moto Kymco achizitionate de la magazinele autorizate sau online

         

Pe internet circula o serie de oferte de nerefuzat referitoare la achizitia de piese moto Kymco. Dealerii moto vin cu oferte atractive pentru a inlocui cu succes la acele componente moto care sufera un grad de uzura destul de accentuat. Dealeri moto precum Unimotors sau scuter-mania.ro ofera piese moto Kymco ce pot fi achizitionate online, fara eforturi deosebite. Iar componentele moto sunt trimise rapid direct la tine acasa!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare