Comunicate de Afaceri

Ai pierdut ore in sir in trafic dupa Neversea? Data viitoare plateste taxa de pod online!

Desi vremea nu a fost una tocmai favorabila, peste 200.000 de oameni au participat weekendul trecut la cea de-a doua editie a festivalului Neversea, desfasurata la Constanta. Acestia au petrecut patru zile la rand pe nisipul plajei Modern, asistand la show-urile lui Armin van Buuren, Axwell Ingrosso, Hardwell, The Script si multi altii. In ciuda oboselii, turistii veniti din toata Romania, dar si din alte tari europene au ramas cu amintiri de nepretuit.

Pentru unii, insa, bucuria festivalului a fost umbrita de problemele pe care le-au intampinat pe drumul de intoarcere. Cei care au ales ca mijloc de transport autoturismul personal au petrecut ore intregi la coada de la statia de taxare situata la kilometrul 144 al Autostrazii Soarelui. Acest lucru s-a intamplat deoarece au ales sa plateasca taxa de pod Fetesti – Cernavoda la ghiseu, fara a tine cont de faptul ca weekend-ul trecut a fost cel mai aglomerat din acest sezon estival, pana acum.

Daca si tu te-ai aflat intr-o asemenea situatie si ai pierdut ore intregi in trafic in loc sa ajungi acasa pentru a te relaxa, trebuie sa stii ca exista metode mult mai rapide si eficiente de a achita taxa de pod. Plata prin SMS, respectiv la benzinarii sau retroactiva, pana a doua zi dupa trecere la ora 24.00, iti ofera beneficiul ca nu vei mai sta la coada, insa au si acestea cateva dezavantaje. Prima varianta (prin SMS) este ceva mai scumpa, intrucat include taxe suplimentare, iar in cazul celei de-a doua (la benzinarii) poti avea surpriza neplacuta ca sistemul informatic sa fie picat si sa nu poti finaliza operatiunea. In ceea ce priveste plata dupa trecere, exista riscul sa uiti.

Insa, plata online a taxei de pod Fetesti – Cernavoda este cea mai sigura. Daca alegi site-ul taxadepod.ro, autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), vei achita peajul in doar 2 minute, fara taxe suplimentare si fara sa fie nevoie macar sa iti creezi un cont. In plus, la doar cateva minute dupa finalizarea operatiunii, vei primi confirmarea platii prin e-mail, tot gratuit.

Daca optezi sa platesti taxa de pod pe site-ul de mai sus, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii descrisi mai jos:

1. Alege metoda optima de plata - prin card bancar sau prin transfer bancar (ordin de plata sau cash la banca);

2. Introdu urmatoarele date - detaliile de facturare (persoana fizica sau juridica, adresa), detaliile autovehiculului (insemnul de stat, numarul de inmatriculare, seria de sasiu) si detaliile tale (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail);

3. Bifeaza casuta "Accept termeni si conditii" si apasa butonul "Plateste".

In cazul in care ai ales sa platesti taxa de pod cu cardul bancar, trebuie sa stii ca pentru aceste tranzactii este utilizat sistemul 3D Secure, elaborat de Visa si MasterCard, care garanteaza tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Taxade Pod

Comentarii

Cauta

Categorii populare