Comunicate de Afaceri

Amarok Pickup, acum si cu cabina simpla

Dupa lansarea internationala a Amarok-ului cabina dubla, Volkswagen Autovehicule Comerciale dezvaluie acum, la cel de-al 63-lea salon auto international de la Hanovra (23 – 30 septembrie), cea de-a doua varianta: un Amarok cu o cabina mai scurta si suprafata de incarcare mai lunga.

Comparat cu Amarok cabina dubla cu patru usi, Amarok cu cabina simpla, la aceeasi lungime, ofera o suprafata de incarcare cu o lungime de 2.205 milimetri, fiind astfel cu 650 de milimetri mai lunga. Doi europaleti pot fi incarcati transversal, unul dupa celalalt, ramanand in continuare un spatiu suplimentar de incarcare de 60 de centimetri. Cu o latime de incarcare neschimbata de 1,22 metri intre pasajele rotilor, suprafata de incarcare ajunge la 3,57 mp. Sase inele de ancorare, cuprinse in echiparea standard, permit transportul in siguranta chiar si pentru obiecte voluminoase.

Pickup-urile cu cabina simpla sunt vazute drept vehiculele clasice pentru domenii dificile, precum constructii, agricultura sau furnizari de servicii – cum ar fi de exemplu paza si protectie, interventii. Ceea ce conteaza mai presus de toate in aceste domenii este suprafata spatiului de incarcare, insa inginerii de la Volkswagen Autovehicule Comerciale au pus in acelasi timp accent si pe crearea unui spatiu adecvat pentru ocupantii vehiculului. Cabina simpla este astfel mai lunga decat cea a modelelor competitorilor, permitand cu usurinta depozitarea obiectelor in spatele celor doua scaune.

Amarok cu cabina simpla este propulsat de motorul de 2,0 litri TDI (ce livreaza 120 kW / 163 CP) sau de catre varianta TDI cu 90 kW / 122 CP, ce este acum prezentata pentru prima data. Clientii pot alege tractiunea spate sau tractiunea integrala nepermanenta cu reductor. Un diferential blocabil pe puntea spate este disponibil optional pentru ambele variante. Suspensia pentru drumuri grele „Heavy Duty” permite vehiculului sa transporte o sarcina maxima de 1,26 tone. Siguranta ramane la acelasi nivel inalt. Acesta include ESP ca in echiparea standard, airbag-uri fontale pentru sofer si pasager si airbag-uri laterale.

Amarok cu cabina simpla va fi lansat la nivel international in prima jumatate a anului 2011.Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
- piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare