Comunicate de Afaceri

Amortizoarele de Passat au un rol important in functionarea masinii

Amortizoarele Passat pot fi reconditionate

Cand vine vremea sa schimbi aceste piese, poti sa optezi pentru reconditionarea de amortizoare Passat. Acestea au un pret mai bun decat daca ar fi cumparate, noi, din magazine, ceea ce este foarte important. Trebuie sat ii cont, de fiecare data cand cumperi amortizoare Passat sau alte piese pentru masina, ca in afara de banii pe care ii cheltuiesti pentru acestea este nevoie si de o suma de bani pe care o vei plati la atelierul auto.

Aceasta suma pe care o lasi la service difera in functie de lucrarile pe care trebuie sa le faci, poate fi de cateva zeci de lei sau de cateva sute de lei. Totul depinde de cat de mult este de lucru la repararea masinii tale, cate piese de schimbat exista. Oricum pentru a schimba amortizoarele Passat nu trebuie sa investesti o suma foarte mare de bani.

Amortizoarele au in alcatuire si arcuri

In mod normal, o masina are patru amortizoare, astfel incat sa amortizeze absolute toate socurile. Astfel, ai nevoie de patru amortizoare Passat si de patru arcuri. Acest lucru este valabil la orice tip de masina, caci toate functioneaza dupa acelasi principiu. Cred ca si masinile electrice au amortizoare, ma gandesc ca este nevoie si la acestea de o asemenea piesa auto.

Indiferent ca ai o masina disesel pe motorina, sau una pe benzina, tot ai nevoie de amortizoare, ele sunt cele care dau stabilitate masinii si o protejeaza de socuri, mai ales ca starea drumurilor din tara noastra, mai ales cele de la tara, nu este deloc una foarte buna. De acea, ca sa previna eventualele incidente, soferii trebuie sa circule cu o viteza redusa, este foarte important acest lucru. Iar ca sa fie siguri ca masinile nu au multe defectiuni, este bine ca soferii sa mearga la un service autorizat pentru a face revizia masinii, ori de cate ori este nevoie.

Citeste mai multe despre amortizoare Passat aici: http://www.piesedeauto.ro/_%7C8%7C_piese-auto-vw-passat_cc_357-2.0_tdi-2.0_tdi_vsn28285.html
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare