Comunicate de Afaceri

Aproximativ 40 000 de familii, anual, isi strica vacanta din cauza masinii

Poate parea surprinzator, insa peste 15.300 de soferi isi strica vacanta, anual, din cauza unei defectiuni tehnice pe care o are masina. Si mai surprinzator, este faptul ca alte 10.200 de familii care au plecat cu masina in vacanta in ultimele 12 luni, au ramas pe marginea drumului din cauza unei pene de cauciuc.

Datele sunt oferite de 9695 care a realizat o cercetare de piata in 2014 pentru a vedea prin ce "belele" trec persoanele care merg cu masina in vacanta. Cele mai frecvente patanii cu masina in timpul unei vacante au fost: defectiune tehnica, eveniment rutier si pana de cauciuc.

Pentru a evita situatiile neplacute in care familii cu copii raman pe marginea drumului sau chiar isi termina vacanta din cauza masinii, 9695 ofera CARDURILE DE VACANTA 9695.

Cu ce te ajuta aceste carduri?

Daca iti faci vacanta in Romania sau Europa si ti se intampla ceva pe drum (pana de cauciuc, defectiune tehnica, eveniment rutier, lipsa de combustibil, ramai fara curent sau ti se blocheaza sistemul de inchidere), 9695 vine si te ajuta sa iti rezolvi problema.

Se poate intampla sa ai o defectiune care nu merge reparata pe loc. In cazul acesta, 9695 iti da o masina la schimb ca sa iti continui vacanta sau iti plateste cazarea pana se repara masina ta. Sa nu mai vorbim de tractare pana la un service care de multe ori este extrem de scumpa. Daca ai card 9695, tractarea e gratuita.

In cazul in care vrei sa fii in siguranta tot anul, nu numai in vacanta, exista si CARDURILE ANUALE 9695. P

Poti achizitiona cardurile de vacanta sau cardurile anuale pe www.9695.ro

Ar trebui sa fim mai prudenti cand plecam la drum, nu-i asa?

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare