Comunicate de Afaceri

Audi este cea mai creativa marca premium

AUDI AG si-a adjudecat primul loc in clasamentul de creativitate HORIZONT. Revista de marketing si publicitate selecteaza anual cele mai creative companii si marci din Germania. Bogatia de idei a marcii Audi a facut deja o impresie extraordinara pe parcursul anului in cadrul a numeroase concursuri de creatie nationale si internationale, acesta fiind factorul care i-a asigurat victoria in clasamentul HORIZONT.

„Comunicarea creativa si inovatoare reprezinta un aspect esential pentru Audi, care ii permite sa se diferentieze de competitorii sai drept cea mai progresista marca premium si sa-si extinda in mod sistematic succesul pe piata”, a declarat Lothar Korn, director al departamentului de Comunicare de Marketing in cadrul AUDI AG. „Toate realizarile noastre de creatie din anul 2009 confirma faptul ca progresul nostru este unul semnificativ si ca ideile noastre excelente genereaza entuziasmul clientilor fata de marca Audi”.

Clasamentul HORIZONT este unul dintre cei mai importanti indicatori de creativitate pentru diviziile de marketing si de publicitate ale unei companii. Sunt supuse evaluarii cele mai importante 45 de concursuri de creatie nationale si internationale, din toate sectoarele de comunicare comerciala — precum tiparituri, TV, marketing direct si publicitate interactiva.

La evaluare au fost luate in considerare si premiile Cresta. Anul acesta, compania Audi si-a adjudecat mai multe dintre aceste premii. La acest concurs de creatie, filmul promotional „Robbery” pentru pachetul de dotari exclusiviste A4, filmul „Urban Carving” pentru Audi quattro si anuntul „Bulletproof” au impresionat un juriu international de inalt calibru. Din acesta au facut parte 62 de profesionisti de top in domeniul creatiei din 40 de tari.

Premiile Cresta sunt una dintre cele mai prestigioase competitii de marketing si publicitate din lume. Incepand din 1993, acestea au oferit recunoastere in fiecare an celor mai stralucite minti din industria internationala de publicitate si de comunicare de marketing. Conceptele originale si calitatea executiei sunt criteriile decisive luate in considerare de juriu pentru departajarea castigatorilor. In acest an, juriul a evaluat candidati din 51 de tari.

In plus fata de Premiile Cresta, in 2009 Audi si-a adjudecat de asemenea premii in cadrul Clio Awards, Golden Award of Montreux, ADC Europe si New York Festivals. Printre materialele premiate se numara filmele promotionale pentru modelele Audi Q5, Audi Q7 Clean Diesel, tehnologia diesel TDI si victoriile marcii Audi din domeniul sporturilor cu motor.

Cea mai creativa lucrare din domeniul comunicarii in spatiu amplu a fost intr-un mod cat se poate de evident instalatia Audi Coastline Marina in cadrul Design Miami, aceasta fiind recompensata corespunzator in cadrul premiilor red dot, ADC si ADAM.Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
- \'One Stop Shop\' - finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare - in leasing sau credit - clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
- service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 - 236.866 - Romtelecom centrala;
0237 - 236.868 - Receptie directa Mecanica;
0237 - 236.869 - Receptie directa Tinichigerie;
0721 - 330.395 - Mobil Vodafone;
0740 - 046.460 - Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com - Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TiriacAuto Focsani

Comentarii

Cauta

Categorii populare