Comunicate de Afaceri

Auto.ro ofera serviciul de asistenta rutiera 9695 in aplicatia de mobil

Bucuresti, 8 decembrie 2014 – Șoferii au acum posibilitatea sa achiziționeze servicii de asistența rutiera 9695 direct din telefon, prin intermediul aplicației Auto.ro.

Auto.ro lanseaza in parteneriat cu 9695 serviciul “Asistența rutiera”, fiind singura aplicație din Romania care permite plata cardurilor de asistența rutiera, direct de pe telefonul mobil.

Șoferii pot achita contravaloarea cardurilor de asistența rutiera prin card bancar sau SMS din aplicația Auto.ro, facand economie de timp și avand astfel o soluție la eventualele incidente din trafic.

Cardurile de asistența rutiera 9695, disponibile in aplicația de mobil Auto.ro, au acoperire geografica atat in Romania cat și in Europa, inclusiv in Turcia Europeana. Prin activarea cardului de asistența rutiera, șoferii se vor simți oricand in siguranța deoarece vor avea acces la serviciile oferite pentru orice problema ar putea intampina cu mașina: pana, depanare, tractare, start baterie, pana carburant, inlocuirea vehiculului, deblocare, plus multe alte servicii suplimentare in funcție de tipul de card ales.

Procesul de plata a cardului de asistența rutiera este simplu, rapid și sigur: șoferii completeaza datele masinii, achita prin card bancar sau SMS și primesc confirmarea, respectiv dovada plații prin e-mail.

Aplicația Auto.ro este extrem de utila șoferilor deoarece prin intermediul ei pot achiziționa tipul de card 9695 care se potrivește cel mai bine cu nevoile lor, fiind disponibile atat cardurile anuale - ce ofera automat statutul de membru al Clubului 9695, cat și cardurile de vacanța - ce au o valabilitate de 15 zile de la data activarii.


Despre aplicația Auto.ro
Auto.ro este singura aplicație de mobil din Romania prin care iți platești amenda auto. Are peste 380.000 de instalari din Google Play și App Store, 3.400 de recenzii și se instaleaza gratuit.

Deține mai multe premii caștigate in cadrul competițiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013, locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

Aplicația Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui șofer utilizator de smartphone, funcțional cu sistem de operare iOS sau Android:
- Plati auto: Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare, Asistența rutiera
- Cerere Service: se primesc oferte de reparație a mașinii, revizie sau ITP
- Mașina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
- Locații auto (>30,000): benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri, etc.
- Mașini noi și second hand: peste 20.000 de anunțuri.


Despre 9695
9695 s-a lansat in iulie 2013 din nevoia de ajutor in situațiile rutiere de urgența atat pe teritoriul Romaniei, cat și in spațiul Uniunii Europene. Astfel, prin intermediul cardului de asistența rutiera, 9695 pune la dispoziția membrilor sai servicii de dispecerat non-stop pentru orice fel de urgența rutiera.

Cardul 9695 se adreseaza tuturor posesorilor de autovehicule cu o vechime de pana in 10 ani și o masa maxima autorizata de pana in 3,5 tone, fie ca sunt persoane fizice sau juridice. In funcție de valabilitatea acestuia, exista doua categorii de carduri 9695: cardurile de vacanța pe o perioada determinata de 15 zile din momentul activarii și carduri anuale.

9695 va continua activitatea de imbunatațire a produselor sale, astel incat sa fie impreuna la drum alaturi de partenerii sai.

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati: Roxana Ibrean/ PR Manager Auto.ro/ 0755.045.956/ roxana.ibrean@nb.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare