Comunicate de Afaceri

Avantaje leasing auto de la o reprezentanta Mercedes din Timisoara

Atunci când dorești să achiziționezi un autovehicul electric unul din cele mai căutate branduri este Mercedes.

Cele mai noi și moderne modele sunt acum la dispoziția ta în gama de oferte Mercedes-Benz & Iveco pe site-ul auto-schunn.ro - dealer autorizat si partener Mercedes-Benz in Romania.

O soluție modernă și fiabilă de achiziție a unui model Mercedes electric îl reprezintă leasingul auto. Auto Schunn oferă servicii de finanțare moderne și un mecanism fiabil de plată pentru aproape orice model de masini Mercedes Benz.

Serviciile de leasing financiar, leasing operațional și creditare auto sunt special gândite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale.

Noile modele Mercedes sunt mai accesibile prin programe speciale de leasing și pachete financiare avantajoase.

Leasingul auto este o idee inovatoare c poate fi folosită atât de persoanele fizice cât și de companii pentru achiziția de autoturisme.

Leasing financiar pentru automobile Mercedes-Benz


Dacă achiziționezi un vehicul ca persoană fizică sau juridică, leasingul financiar este o soluție optimă în care îți poți alege durata contractului și valoarea avansului în funcție de posibilitățile tale.

Serviciul de leasing financiar de la Auto Schunn oferă protecție totală în caz de accident sau daune, iar mecanismul de plată nu are costuri ascunse.

Contractul este clar formulat, iar condițiile sunt transparente. Există posibilitatea asigurărilor servicii conexe cum sunt vama, înmatricularea sau servicii de asigurare.

De asemenea este posibilă eșalonarea plăților de TVA pe perioada contractului de leasing precum și amânarea obligațiilor de plată.

După expirarea contractului de leasing financiar ai posibilitatea să optezi pentru păstrarea vehiculului, vânzare sau returnarea la valoarea reziduală garantată.

Leasing operațional pentru automobile Mercedes-Benz

 Serviciile de leasing operațional ajută să plătești exact cât stabilești ca rulaj și durată, poți previziona costurile contractului de leasing în mod eficient. Previzibilitatea ratelor lunare înseamnă o independență financiară sporită și flexibilitate a plăților.

Sistemul de rate este stabilit inițial și consemnat clar în contract iar numărul de kilometri rulați care depășesc valoarea convenită vor fi facturați în mod transparent și corect, în euro/ kilometru, conform prevederilor contractuale.

La finalul perioadei de leasing operațional ai posibilitatea să alegi un alt autovehicul Mercedes-Benz sau să returnezi vehiculul ori flota de autovehicule.

Procesul de returnare este simplificat, se efectuează inclusiv inspecția tehnică a autovehiculului. există de asemenea posibilitatea ca ratele de leasing operațional să fie deduse ca și cheltuieli ale companiei.

Credit auto Mercedes Benz

Facilitatea financiară de creditare auto posibilitatea achiziției unui autoturism Mercedes benz,  în cele mai bune condiții. devii practic proprietar încă din prima zi a semnării contractului.  Persoanele juridice serviciul de credit auto oferă oportunitatea deducerea integrală a cheltuielilor cu dobânzile și taxele aferente dar și deducerea integrală a taxei pe valoarea adăugată pentru autoturismele achiziționate cu credit auto.

Serviciul financiar Mercedes Benz Financial Services este conceput pentru mai multă mobilitate și flexibilitate. O flotă de autoturisme achiziționate prin credit auto beneficiază de servicii de asigurări integrate în rețeaua de parteneri Mercedes. Durata de finanțare flexibilă și ratele avantajoase permit mai multă predictibilitate financiară pentru orice afacere.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare