Comunicate de Afaceri

Când ai nevoie de un compresor auto?

Cu toate că o pană de cauciuc nu este neapărat un coșmar pentru șoferi, trebuie spus că dacă o astfel de situație are loc atunci când te grăbești să ajungi undeva, aceasta devine cu adevărat o problemă foarte supărătoare. Pentru a nu mai fi în situația în care să apelezi la un service auto sau la firmele de tractări auto poți alege să investești într-un compresor auto. Compresorul auto este acel dispozitiv care acționează similar cu o pompă electrică, facilitând astfel rezolvarea situațiilor în care a intervenit o pană de cauciuc.

Caracteristici ale compresorului auto

Cu ajutorul compresorului auto o cantitate foarte mare de aer urmează a fi pompată într-un timp foarte scurt la nivelul anvelopelor. Folosind compresorul auto orice șofer poate știi exact care este nivelul optim pentru umflarea anvelopelor. În același timp durata pentru a rezolva o roată insuficient umflată este mult mai mică, iar efortul este de asemenea unul foarte redus comparativ cu folosirea pompelor manuale.

Piața dispozitivelor de tip compresoare auto este foarte diversificată. Tocmai de aceea în calitate de șofer trebuie să știi că poți alege diferite astfel de aparate. Există compresoare simple sau compresoare auto de tip 2 în 1. Pentru un buget redus și pentru șoferii care își doresc doar să umfle roțile autoturismului, modelul simplu este alegerea ideală. Compresorul auto 2 în 1 este este dotat inclusiv cu o funcție de redresor auto și poate încărca bateria auto.

Tot în privința caracteristicilor compresorului auto este voltajul. Compresoarele auto care sunt conectate la autoturism folosind bricheta sunt printre cele mai numeroase, însă există și șoferi interesați de compresoare care se pot alimenta de la prizele normale de 220V. Însă trebuie să știi că pentru un șofer care nu își dorește altceva decât să fie pregătit în eventualitatea unei roți insuficient umflate sau a unei pene de cauciuc, un compresor auto 12V este mai mult decât suficient.

Situații când poți avea nevoie de compresorul auto

Chiar dacă astăzi este foarte ușor să apelăm la un prieten sau la o firmă de tractări auto și asistență rutieră dacă rămânem cu mașina în pană pe marginea drumului, compresorul auto poate să se dovedească foarte util dacă o astfel de situație apare într-o zonă fără semnal la telefon sau fără conexiune la internet. Mai ales dacă o astfel de situație intervine și într-o zonă departe de orice așezare umană.

O altă situație din care poți să ieși foarte ușor cu ajutorul compresorului auto este aceea în care dorești dimineața să pleci la muncă, iar una dintre roți este dezumflată. Ei bine, doar trebuie să folosești compresorul din dotare și în cel mai scurt timp roata este umflată corespunzător astfel încât poți porni la drum. Nu în ultimul rând dacă pleci în vacanță cu mașina personală este recomandat să ai în portbagaj compresorul auto.

Fii întotdeauna pregătit atunci când ești la volan și cumpără un compresor auto. Magazinul online Rollfast propune o ofertă diversificată de compresoare auto la prețuri foarte avantajoase pentru orice șofer.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare