Comunicate de Afaceri

Cand este util sa apelezi la masini de inchiriat?

Sunt multe situatiile in care avem nevoie de masini de inchiriat si le preferam pe acestea celorlalte mijloace de transport. Confortul si libertatea pe care ti le acorda faptul ca esti propriul sofer sunt avantaje pe care nu le vei avea atunci cand depinzi de altii.


Asadar, sa inchiriezi o masina nu mai este nicidecum un lux, precum ar fi putut sa ni se para acum mai multi ani, ci in multe cazuri chiar o necesitate si de departe solutia optima.


Care sunt situatiile in care putem avea nevoie de masini de inchiriat?


1. Planuiesti un road trip? Chiar daca pana in locul de unde vei inchiria masina poti ajunge cu avionul sau cu trenul, o masina te va ajuta sa te deplasezi in toate locurile in care vei avea nevoie ulterior. La FocusRent.ro ai chiar optiunea de a inchiria un microbuz de 8+1 persoane (VW Transporter sau Mercedes Vito), iar acesta iti va permite sa organizezi o adevarata drumetie impreuna cu prietenii sau familia, cu clipe de neuitat.


2. Pentru companii - exista serviciul de masini de inchiriat pe termen lung. Autovehiculele intrate astfel in folosinta companiei vor avea mentenanta asigurata de catre FocusRent, iar in acest mod administrarea parcului auto iese de sub responsabilitatea companiei. Aceasta optiune ofera numeroase beneficii financiare si fiscale, precum deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului, intrucat autovehiculele inchiriate nu sunt inregistrate in patrimoniu, ceea ce ajuta la cresterea capacitatii de finantare a firmei.


3. Pentru ocazii speciale poti sa faci un mic upgrade masinii cu care doresti sa te prezinti. Daca ai de mers la un eveniment special si masina ta personala simti ca nu este suficient de buna sau de frumoasa, sa folosesti masini de inchiriat poate fi o optiune care chiar te ajutA sa economisesti. Pentru ca a inchiria ocazional o masina moderna pe care altfel nu ti-o permiti este mult mai ieftin decat a o cumpara si a o intretine zi de zi.


4. Atunci cand masina ta personala este in service si nu iti permiti sa astepti pana cand aceasta va fi reparata. Uneori masina ta se poate strica exact in momentul cand ai mai mare nevoie de ea pentru zilele care urmeaza. Dar in loc sa astepti pana cand o vei putea folosi din nou, de ce sa nu inchiriezi o masina si sa nu lasi pe maine ceea ce poti face astazi?


In plus, sa folosesti serviciile care ofera masini de inchiriat poate fi solutia perfecta pe termen scurt cand ai nevoie de flexibilitate si un autovehicul de calitate pentru care nu va mai trebui sa iti faci griji sa il intretii.


Cum pe piata de inchirieri masini exista multe firme si este greu de decis in care poti avea incredere, este indicat sa apelezi la cei care fac asta de mult timp si sunt impamanteniti deja ca fiind de nadejde.


FocusRent.ro este o companie cu experienta care ofera masini de inchiriat de peste 10 ani in Bucuresti, Otopeni si Cluj si ofera servicii de cea mai inalta calitate in domeniul inchirierilor de masini.


Asadar, daca te regasesti intr-una din situatiile de mai sus nu sta pe ganduri, intra pe site-ul FocusRent.ro si alege modelul de masina pe care il doresti si perioada in care vrei sa beneficiezi de acest autovehicul. In cel mai scurt timp vei intra in posesia masinii de care ai nevoie si vei putea sa iti duci la bun sfarsit planurile!


Articol realizat de iAgency.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: FocusRent

Comentarii

Cauta

Categorii populare