Comunicate de Afaceri

Caravana Scania a ajuns la Arad

La eveniment au fost prezenti aproximativ 120 de invitati, clienti Scania si jurnalisti de la presa locala, scrisa si audiovizuala. Ei au avut ocazia sa participe la un drive-test cu noul camion. Reprezentantii Scania le-au prezentat noul motor Euro 5 cu tehnologie EGR, fara adblue, care nu necesita aditivi suplimentari pentru a respecta normele de emisie Euro 5. A fost prezentata si oferta Scania Driver Training, care ii ajuta pe utilizatori sa-si eficientizeze costurile prin reducerea consumului de carburant si a uzurii premature a componentelor. De asemenea, cei prezenti au aflat mai multe despre Scania Approved, serviciul de vanzare a vehiculelor rulate.
Invitatii au avut posibilitatea sa participe la concursul cu premii “Knock the King” si sa achizitioneze produse din cadrul colectiei de haine si accesorii Scania Truck Gear si Selection.
Urmatoarea oprire a caravanei este la Cluj-Napoca, pe 15 octombrie, urmand ca alte trei orase din tara sa gazduiasca noul camion seria R.
Noua cabina Scania seria R se lanseaza in Romania la nici o luna de la lansarea din Suedia, care a avut loc in 17 septembrie a.c.
Scania este o companie internationala cu o istorie de aproape 120 de ani si cu activitate in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. Compania Scania este prezenta in Romania din 1999.
In 2008 Scania Romania a realizat o cifra de afaceri de 170.000.000 lei.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: On Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare