Comunicate de Afaceri

Caravana Scania a ajuns la Bacau!

La eveniment a fost prezent domnul Tord Holmstrom, director general Scania Romania si Bulgaria. Acesta le-a vorbit invitatilor despre felul in care compania Scania reuseste sa faca fata momentelor dificile pe care le traversam cu totii din cauza crizei financiare, incercand in permanenta sa le ofere clientilor produse si servicii de calitate.
Reprezentantii Scania le-au prezentat participantilor noul motor cu tehnologie EGR, fara adblue, care nu necesita aditivi suplimentari pentru a respecta normele de emisie Euro 5. A fost prezentata si oferta Scania Driver Training, care ii ajuta pe utilizatori sa-si eficientizeze costurile prin reducerea consumului de carburant si a uzurii premature a componentelor. De asemenea, cei prezenti au aflat mai multe despre Scania Approved, serviciul de vanzare a vehiculelor rulate.
Invitatii au avut posibilitatea sa participe la concursul cu premii “Knock the King” si sa achizitioneze produse din cadrul colectiei de haine si accesorii Scania Truck Gear si Selection.
La eveniment au participat aproximativ 100 de invitati, oameni de afaceri, clienti Scania si jurnalisti din presa locala. Cum insa evenimentul a fost organizat in parcarea supermarketului Real, acestora li s-au adaugat foarte multi bacauani atrasi de designul si puterea noilor camioane seria R.
Ultima oprire a caravanei Scania este la Constanta, pe 26 octombrie.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: On Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare