Comunicate de Afaceri

Caravana Scania a ajuns la Cluj!

La eveniment au fost prezenti domnul Tord Holmstrom, director general Scania Romania si Bulgaria, si domnul Anders Grundstromer, director executiv regional Scania pentru vestul si sudul Europei. Acestia au vorbit in fata a peste 300 de invitati, clienti Scania si jurnalisti de la presa locala.
Reprezentantii Scania le-au prezentat participantilor noul motor Euro 5 cu tehnologie EGR, fara adblue, care nu necesita aditivi suplimentari pentru a respecta normele de emisie Euro 5. A fost prezentata si oferta Scania Driver Training, care ii ajuta pe utilizatori sa-si eficientizeze costurile prin reducerea consumului de carburant si a uzurii premature a componentelor. Deasemenea, cei prezenti au aflat mai multe despre Scania Approved, serviciul de vanzare a vehiculelor rulate.
Invitatii au avut posibilitatea sa participe la concursul cu premii “Knock the King” si sa achizitioneze produse din cadrul colectiei de haine si accesorii Scania Truck Gear si Selection.
Investitia in noul sediu din Luncani, judetul Cluj, a fost de aproximativ 3 milioane de euro, iar suprafata acestuia este de 21.000 metri patrati.
Reprezentantii Scania au ales judetul Cluj pentru deschiderea unui nou sediu deoarece Clujul reprezinta zona de centru a Transilvaniei, iar in aceasta regiune sunt comasati cei mai multi detinatori de vehicule Scania.
Urmatoarea oprire a caravanei este la Sibiu, pe 19 octombrie, urmand ca alte doua orase din tara sa gazduiasca noul camion Seria R.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: On Media

Comentarii

Cauta

Categorii populare