Comunicate de Afaceri

Card de alimentare UTA, solutia economica si comoda pentru transportatori

Ce poti face cu un card de alimentare de la UTA? In primul rand, poti alimenta autovehiculul cu carburant, pe orice ruta din Europa. Ai la dispozitie peste 36.000 de statii de alimentare multi-brand, - statii independente si benzinarii de la marile companii petroliere. Cardurile UTA pot fi utilizate in 40 de tari din Europa, la 51.000 de puncte de acceptare. Camioanele pot fi alimentate si cu combustibili alternativi prin acest card, asa ca daca vehiculul pe care il folosesti are nevoie de AdBlu, Bio Diesel, CNG, LPG sau ulei vegetal, vei putea alimenta la oricare dintre cele 7.000 de statii din Europa care pun la dispozitia clientilor acesti combustibili alternativi.
Taxele de drum pot fi si ele decontate cu ajutorul cardului UTA, iar tu vei economisi timp si bani daca vei alege aceasta modalitate de alimentare.

In calitate de transportator, trebuie sa stii ca timpul este intotdeauna foarte important si ca dispozitivele OBU iti pot salva minute bune in acest sens, scapandu-te de cozile interminabile de la terminalele de taxare.

Transportatorii care folosesc carduri de alimentare beneficiaza de servicii multiple, precum asistenta in caz de avarii, tractare, transport intermodal, transport cu feribotul sau trecerea punctelor de frontiera.

Recuperarea taxelor pe valoarea adaugata sau pe accize reprezinta un alt serviciu de care poti beneficia in calitate de posesor al cardurilor de alimentare, Mai mult decat atat, la finalul lunii vei primi o singura factura de la UTA pentru toate cheltuielile ocazionate pe parcursul transportului, achitabila in lei sau euro.

Cititi mai multe: http://www.uta-romania.ro/card-de-combustibil
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Outlet

Comentarii

Cauta

Categorii populare