Comunicate de Afaceri

Cardul de asistenta rutiera 9695 in magazinele-service PREMIO

Fie ca vezi masina ca un mijloc de transport rapid si confortabil sau ca un element de statut social, siguranta ca te poti baza pe ea oricand, indiferent de ce problema ar putea aparea, este la fel de importanta. Astfel, 9695 a lansat cardurile de asistenta rutiera de vacanta 9695 in reteaua PREMIO.

Activarea cardului de vacanta 9695 ofera acces, timp de 15 zile, la serviciile oferite pentru orice problema ai avea cu masina: pana, depanare, tractare, start baterie, pana carburant, inlocuirea vehiculului, deblocare, plus multe alte servicii suplimentare in functie de tipul de card ales.

Programul de franciza PREMIO a fost implementat prima data de organizatia German Goodyear-Franchise (GDHS), in 1996, si este un concept al companiei Goodyear furnizat dealerilor in sistem franciza. La nivel european exista peste 5.000 de magazine-service PREMIO, HiQ (Marea Britanie) sau Vulco (Franta), toate reprezentand acelasi concept. La nivel international, Goodyear continua extinderea lantului PREMIO pe 12 piete printre care Ungaria, Turcia, Austria, Rusia, Polonia, Slovenia, Bulgaria si Romania.

In magazinele-service PREMIO se gasesc atat marcile de anvelope proprii ale Goodyear, cat si alte marci de anvelope, accesorii si piese de schimb, clientii directi beneficiind si de serviciile aferente pentru operatiuni de intretinere si montaj pe loc.

In Romania, programul european de franciza PREMIO de la Goodyear a fost introdus in al doilea trimestru al anului 2009, pe un fond descendent al interesului pentru investitii pe piata interna de profil. Pana in prezent, reteaua locala de franciza PREMIO de la Goodyear inregistreaza o valoare a investitiei initiale cumulate de peste 14.000.000 de euro si continua sa se extinda cu noi centre de profil peste tot in tara.

La sfarsitul anului trecut, Goodyear Dunlop Tires Romania a lansat official cel de-al 44-lea centru din lantul de franciza local. La nivel national, cu acest nou centru lansat, magazinele-service Premio deservesc zonele: Sibiu, Sebes, Vaslui, Braila, Bistrita-Nasaud, Constanta, Teleorman, Targu Jiu cu doua centre Premio, Tulcea, Alba, Focsani, Iasi cu doua centre, Deva, Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Timisoara, Bacau, Galati, Arad, Suceava, Botosani, Cluj-Napoca cu doua centre Premio, Baia Mare cu alte doua centre, Satu Mare, Targu Mures de asemenea cu doua centre Premio, Craiova, Brasov cu trei centre, Oradea, Buzau, Afumati, Voluntari cartier Pipera si Bucuresti cu 4 unitati in sectoarele 2, 4 si 5.

Magazinele-service PREMIO din tara au un inalt standard de calitate, oferind clientului final confortul si siguranta de care acesta are nevoie. Sub deviza 101% satisfactie, conceptul PREMIO a impus pe piata din Europa un standard in materie de service si retail de anvelope care respecta de peste 15 ani cerintele unui consumator dinamic si exigent.

Pentru mai multe informatii despre PREMIO in Romania, vizitati www.premio.ro.

9695 – IMPREUNA LA DRUM
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. Assistance Cars Club S.R.L.

Comentarii

Cauta

Categorii populare