Comunicate de Afaceri

Cauti auto second hand? Iata cateva sfaturi numai bune de pus in practica!

Istoria comertului de masini second hand in Romania este dictata cu predilectie de experienta cumparatorilor cu asa-numitii „samsari”, vanzatori, negociatori, care incercau sa vanda auto second hand, fara a verifica in prealabil starea tehnica a masinii. Acesti samsari sunt cei care au produs experiente negative clientilor ce s-au ales cu auto second hand de calitate proasta, la un buget destul de ridicat. Ei bine, urmeaza vesti bune pentru tine! Pentru ca astazi, daca te afli in cautare de auto second hand, nu risti sa treci prin astfel de experiente. Poti cumpara masini cu cele mai moderne dotari, in timp ce ai chiar garantie service auto.

Afla mai multe despre vestile bune din industria auto second hand si despre cum accesezi avantajele!

Poti cumpara auto second hand prin programe de finantare accesibile

Atunci cand vine momentul sa achizitionezi o masina, bugetul este una dintre limitele pe care le vei avea. Vestea buna este ca nu trebuie sa faci compromisuri daca vrei sa cumperi auto second hand cu cele mai moderne dotari tehnice si functionalitati incluse, aflate in stare foarte buna. Poti, pur si simplu, sa accesezi unul dintre programele de finantare prin credit auto (persoane fizice) sau leasing auto (persoane juridice). Astfel, modalitatile flexibile de plata te vor ajuta sa achiti mult mai usor suma necesara pentru auto second hand de cea mai buna calitate, in timp ce tu te vei bucura de toate avantajele oferite de starea tehnica.

Poti cumpara auto second hand din gama celor care nu depasesc 5 ani de vechime

Da, poti gasi auto second hand de toate tipurile, brandurile, modelele. Portofoliul celor din parcurile auto second hand specializate este unul extrem de vast, iar tu poti accesa masini cu un istoric ce nu depaseste 5 ani de vechime si nici 150.000 de kilometri (reali, testati si verificati). In industria auto second hand, aceste criterii sunt absolut esentiale, pentru ca vor dicta durata de viata a masinii pe care urmeaza sa o achizitionezi si, pana la urma, experienta ta de sofer. Fiecare sofer isi doreste o masina in care sa calatoreasca in siguranta impreuna cu familia sa, iar gama de auto second hand poate fi o optiune buna.

Alte vesti bune din industria auto second hand: Poti avea garantie service la orice masina cumparata

Garantie service de pana la 12 luni la primii 30.000 de km parcursi asigurata de parcul auto de unde ai achizitionat auto second hand. Asta da veste buna pentru cumparatorii de astfel de masini! Ei bine, aceasta garantie a calitatii este o promisiune de brand, pe care cei de la autogeist.ro o pun in aplicare in fiecare zi, odata cu fiecare noua masina vanduta de acest parc auto. Autogeist.ro este un parc auto second hand modern, care ofera cumparatorilor sai nu doar garantie service, ci si o multitudine de alte avantaje, prin oferta auto second hand cu masini ce nu depasesc 5 ani de vechime si nici 150.000 de km reali, testati.

Daca ai nevoie de o masina bine intretinuta, cu dotari moderne si facilitati deosebite, nu ezita sa arunci o privire peste oferta autogeist.ro. Vei fi surprins sa vezi cu cate beneficii isi asteapta cumparatorii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare