Comunicate de Afaceri

Cauti masini second hand pe care sa le poti cumpara prin leasing auto? Afla vestile bune!

Metodele flexibile de plata date de conditiile avantajoase ale programelor de finantare sunt un atuu pentru orice persoana juridica. Cum le poti accesa si ce masini poti cumpara, afli chiar acum.

 Masini sigure si cu dotari performante: Ce beneficii ai la achizitia lor

Industria de masini second hand a cunoscut o crestere fara precedent in Romania. Lipsa taxei auto este un atuu suplimentar pentru a putea achizitiona o masina sigura si performanta, cu dotari dintre cele mai moderne, adusa din tari precum Germania. Parcurile auto profesioniste care au aparut in tara sunt cele care pun la dispozitia soferilor pasionati o multime de avantaje. Pachetul de beneficii poate contine astazi:

  • test drive gratuit si complet;

  • garantie service in primul an de la achizitia masinii;

  • serviciul de buy back garantat;

  • o vechime ce nu depaseste 5 ani a autovehiculului;

  • kilometri reali, verificati, nu mai multi de 150.000 pentru fiecare masina pusa la vanzare;

  • un istoric al masinii transparent, verificat, cu date complete si reale;

  • provenienta a masinii verificata, incredere si profesionalism;

  • programe flexibile de plata, in conditii si rate avantajoase pentru persoane juridice, dar si fizice.

 Ce gama de masini de asteapta

Varietatea este cuvantul pe ordinea de zi, atunci cand vine vorba de parcurile auto profesioniste. Poti cumpara autovehicule si autoutilitare, ce nu depasesc 5 ani de vechime si se gasesc in cele mai bune conditii tehnice. Vorbim despre branduri dintre cele mai diverse, de la: Audi, BMW, Mercedes, VW, Lexus, Mazda, KIA, Jeep, Land Rover, Honda, pana la Dacia, Renault, Volvo, Ford, Fiat, Toyota, Peugeot, Opel, Nissan si asa mai departe. Optiunile pe care le ai, in calitate de cumparator, sunt multiple. Poti gasi masina visurilor tale acum la un pret avantajos, pe care il poti achita in cele mai accesibile conditii de plata.

 De unde cumperi in siguranta ca sa ai garantia calitatii? Poti si prin leasing auto!

Unul dintre cele mai apreciate parcuri auto profesioniste este Autogeist.ro, recunoscut nu numai pentru pachetul de beneficii avantajos ce cuprinde toate aspectele enumerate mai sus, dar si pentru transparenta oferita cumparatorului. Fiecare sofer pasionat primeste informatii complete, testate, verificate despre masinile din oferta pusa la comercializare si confirmate de echipa de specialisti, inainte de a fi anuntate spre vanzare.

Autogeist.ro reprezinta un mediu de achizitie de incredere, unde cei care isi doresc o masina cu sursa de provenienta verificata, din oferta sau adusa la comanda, o pot face simplu si usor. Programele de finantare pentru leasing auto sunt unul dintre beneficiile pe care Autogeist.ro le pune la dispozitia celor pasionati de masini. Poti consulta oferta online si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie in prezentarea fiecarui autovehicul din portofoliu. Iti poti si filtra cautarile, dupa numarul de kilometri, combustibilul folosit, tipul de caroserie, anul fabricatiei masinii, model, marca si asa mai departe.

Acum ai toate motivele sa faci, in sfarsit, achizitia pe care ai amanat-o pana acum. Acest parc auto iti pune la dispozitie inclusiv recenzii VIDEO pentru fiecare masina din oferta, pentru ca tu sa ai toate informatiile:

Date de contact:

Telefon: 0236.449.018Mobil: 0740945736

E-mail: office@autogeist.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare