Comunicate de Afaceri

Cauti un magazin online de baterii auto pentru Dacia la pret mic? Intra pe neobat.ro!

Vrei sa iti pregatesti Dacia pentru iarna? Atunci cu siguranta, vei cauta un magazin online cu baterii de Dacia perfect pentru nevoile si preferintele tale! Fara doar si poate, vei dori sa beneficiezi de un pret mic si o calitate ridicata, tocmai de aceea Neobat este singura recomandare din online!

5 tipuri de baterii auto pentru Dacia te asteapta pe site-ul neobat.ro!

Pe neobat.ro https://www.neobat.ro/baterii-auto-dacia/ exista 5 tipuri de baterii auto Dacia, intrucat echipa magazinului online isi doreste sa surprinza o larga arie a nevoilor si preferintelor clientilor sai! Cum este de asteapta, ofertele continua, iar pe neobat.ro cele mai mici pentru bateriile Dacia sunt indreptate catre:
• Marca Dacia Logan
• Marca Dacia MCV
• Marca Dacia Sandero
Varta, Rombat, Bosch, Exide sau Banner sunt cele 5 tipuri de baterii auto pentru Dacia pe care o sofezi, iar pe neobat.ro le gasesti pe cele care te vor intampina cu cel mai inalt nivel al calitatii:
• Asigura un ciclu de viata de 3 ori mai mare decat un acumulator auto convenabil
• Ofera o rezistenta ridicata la ciclurile de descarcare incarcare
• Nu necesita mentenanta
De asemenea, cei de la Neobat.ro ofera serviciul de montaj pentru bateria auto achizitonata si mai mult decat atat, pentru cei din Bucuresti sau judetul Ilfov transportul la domiciliu este gratuit.

Despre NeoBat

Neobat este un magazin online care comercializeaza baterii auto pentru toate tipurile de masini. Acestia au program si in weekend, iar livrarea se realizeaza gratuit, in maxim 2 ore de la comandarea acumulatorilor, numai pe raza judetului Ilfov si a municipiului Bucuresti. Neobat ofera montaj imediat si garantie pe loc pentru produsele achizitionate. Produsele pot fi comandate online, dar si la telefon 0726 439 089. La acelasi telefon se ofera si consultanta de indentificare a bateriei.

###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare