Comunicate de Afaceri

Cauti un service auto bun? Tine cont de urmatoarele:

Intretinerea auto de rutina este specificata in manualul de utilizare a autovehiculului dumneavoastra ca parte a programului de service.

Intretineriile auto sunt meite sa mentina autovehiculul in stare optima de functionare. Reparatiile auto sunt servicii care trebuie facute pentru a remedia o anumita problema.

Este important asadar unde va duceti masina in functie de ceea ce e nevoie sa fie facut, reparatie sau intretinere.

Deoarece intretinerea auto presupune lucrari destul de elementare, orice service auto autorizat RAR ar trebui sa poata indeplini sarcinile necesare
Reparatiile auto pot varia de la lucrari de baza (schimb placute de frana) pana la lucrari mai complexe (diagnosticarea unei probleme de sistem electronic, schimb de distributie, reparatii motoare).

Metode prin care puteti gasi un service auto bun

1. Gasiti un service auto specializat pe marca masinii dumneavoastra

Multe service-uri auto sunt specializate in anumite mari. Totusi cei care se concentreaza pe marca autovehiculului dumneavoastra exista posibilitatea sa aiba si cea mai buna pregatire si echipament pentru a va ajuta sa va remediati problema.

2. Asigurati-va ca service-ul auto este autorizat de catre Registrul Auto Roman

Toate service-urile auto care efectueaza lucrari de intretinere si reparatii auto trebuie sa fie autorizate RAR.

Pentru a fi sigur ca un service auto este autorizat RAR , cere sa ti se arate unde este expusa autorizatia.

In mod normal, aceasta trebuie sa fie expusa ingtr-un loc vizibill. Daca nu vor sa iti arate autorizatia este de preferat sa ocolesti acel service.

Daca un service nu vrea sa va arate autorizatia cel mai bine ar fi sa evitati pe mai departe acel loc.

3. Intrebati-va familia si prietenii

Cautati in special recomandari de la cei care au un vehicul similar cu al dumneavoastra.

4. Cautati service-uri auto pe internet

Cea mai usoara solutie este cautarea online a unui service auto. Daca de exemplu locuiesti in cluj, o idee de cautare pe google ar fi: Service Auto Cluj.

Este foarte important sa fim atenti la recenziile pe care service-urile le-au primit si sa alegem service-ul cu cele mai bune recenzii, sau aproape cele mai bune.

Daca recenziile sunt pozitive inseamna ca, lumea a fost multumita de serviciile practicate de catre acel service.

5. Solicitati o oferta in avans

Inainte de a pasii efectiv in incinta unui service auto in vederea unor reparatii, este de dorit sa va faceti o idee despre cat de mult ar putea sa coste reparatia respectiva.

Puteti cere niste oferte de pret mai multor service-uri auto, service-uri pe care le-ati pastrat pe lista scurta in urma recenziilor de pe internet, recomandariilor familiei, etc.

Ar trebui sa stiti ca majoritatea service-urilor vor practica mai mult sau mai putin aceleasi preturi.

6. Incercati service-ul auto

In cazul in care masina dumneavoastra are nevoie de o reparatie mare, este recomandat ca sa ,,incercati" service-ul auto cu niste lucrari mai mici sau servicii de intretinere auto ( schimbul uleiului si a filtrelor).

7. Intrebati despre garantii

Este foarte important de asemenea sa vedeti ce fel de garantii ofera service-ul auto. Garantiile pot varia foarte multe intre service-uri, asa ca intrebati din timp.

8. Intreaba mecanicul

La finalul unei reparatii auto, mecanicul service-ului ar trebui sa poarte o discutie cu tine, astfel incat sa iti explice anumite aspecte legate de defectiunea aparut, ce fel de piese au fost schimbate sau alte recomandari legate de masina ta.

Mecanicul are datoria ca la finalul unei lucrari sa iti inapoieze toate piesele care au fost inlocuite pe masina ta.

Stim ca gasirea unui service auto de incredere este destul de dificila insa urmand pasii de mai sus cu siguranta puteti gasi un service auto bun cu usurinta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Cauta

Categorii populare