Comunicate de Afaceri

Ce trebuie sa iei in considerare la achizitia unei baterii auto?

Daca iti doresti o baterie de care sa te bucuri multa vreme, atunci trebuie sa dai importanta fiecarui detaliu. Este recomandat sa cumperi baterii auto online pe http://bateriiautoacasa.ro , deoarece in felul acesta ai posibilitatea de a face comparatii intre baterii si de a lua cea mai buna decizie. Care sunt, insa, criteriile care conteaza cu adevarat?

Specificatiile din cartea tehnica a masinii. Este foarte important sa tii cont de recomandarile pe care le gasesti in cartea tehnica a masinii. Desi poti achizitiona o baterie cu o capacitate mai mare decat cea indicata, nu este bine sa cumperi una cu o capacitate mai mica, deoarece risti sa se consume foarte repede. Numarul de consumatori pentru masinile din ziua de astazi este foarte mare, ceea ce duce la necesitati foarte mari in cazul bateriilor.

Manerul. Desi nu pare un aspect chiar atat de important, manerul conteaza foarte mult. Acesta face manipularea bateriei sa fie foarte usoara.

Pretul bateriei. Este bine sa acorzi atentie pretului, deoarece o baterie ieftina poate sa nu fie chiar atat de eficienta precum ti-ai dori. Mana in mana cu pretul merge si marca bateriei. Este recomandat sa achizitionezi produse ale unor fabricanti consacrati, deoarece acestia utilizeaza tehnologii moderne si au experienta. Chiar daca au un pret ceva mai mare decat in cazul bateriilor no name, de regula, diferenta merita pe deplin.

Dimensiunile bateriei. Nu neglija dimensiunile fizice ale bateriei. Aceasta trebuie se incadreze perfect in locul alocat, asadar, consulta lungimea, latimea si inaltimea bateriei cu cele precizate de producatorul masinii. Evident, cel putin in teorie se poate achizitiona un acumulator mai mic. Cu toate astea, este de evitat acest lucru .

Care sunt cauzele care pot duce la defectarea acumulatorului?

Daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de acumulatorul pe care il cumperi, este bine sa ai in vedere urmatoarele cauze care duc la defectiuni. Uzura este cea mai intalnita cauza. Este normal ca aceasta sa intervina si poate pune stapanire pe baterie dupa 2 ani in cel mai pesimist caz si 8 ani in cel mai optimist.
Exista si cauze pe care le produce fiecare sofer, cum ar fi incarcarea insuficienta, supraincarcarea, inghetul sau intreruperea legaturii dintre celule. Din acest motiv, este indicat sa ingrijesti bateria cu mare atentie si sa o folosesti cu grija.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare