Comunicate de Afaceri

Chevrolet Aveo/Kalos - Avantaje si dezavnataje

Cunoscuta in Romania sub denumirea de Chevrolet Kalos, Chevrolet Aveol este o masina produsa de coreenii de la Daewoo sub umbrela americanilor de la Chevrolet.

Desi nu este printre cele mai populare masini de pe piata din Europa, datorita unor piese Chevrolet Aveo atractive din punct de vedere al costurilor, al costului de achizitie foarte mic si al diverselor alte avantaje, este o masina care merita atentia.

Care este istoria lui Aveo/Kalos?

Prima generatie de Chevrolet Aveo/Kalos a aparut in 2002, pe o platforma tehnica noua construita de cei de la Daewoo. Cu un design italian destul de placut, masina a fost produsa dupa preluarea celor de la Daewoo de catre General Motors si a fost vanduta in Europa sub denumirea de Chevrolet. 

De-a lungul timpului au existat diverse versiuni ale masinii, insa varianta de baza a ramas cea mai populara gratie simplitatii sale. 

Care sunt avantajele lui Chevrolet Aveo/Kalos?

Daca ai o astfel de masina, deja stii ca unul dintre cele mai mari avantaje este costul mic de intretinere. O revizie Chevrolet Kalos  este foarte ieftina, chiar daca din 2016 Chevrolet a plecat din Europa. In timp, piesele se pot scumpi, insa pana atunci, cei care au o astfel de masina se vor bucura de o revizie ieftina.

Pe lista cu avantaje putem sa le enumeram si pe urmatoarele:

  • Este ieftina si atractiva din punct de vedere al designului, gratie liniilor rotunde si placute;
  • Este destul de spatioasa in interior;
  • Are un portbagaj cu dimensiuni considerabile;
  • Este confortabila la condus, insa la viteze mari poate sa fie destul de greoaie.

Care sunt dezavantajele lui Chevrolet Aveo?

  • NU este una dintre cele mai bine construite masini de pe piata;
  • In ciuda aspectului sau destul de sport, nu se ridica la nivelul asteptarilor, fiind o masina destul de lenesa.

Odata ce ii cunosti defectele si ii descoperi partile mai putin placute, te vei obisnui cu ele si vei descoperi partile bune ale masinii. Daca vrei o masina pe care sa o poti exploata chiar si in cele mai crunte conditii, fara niciun fel de remuscare, Chevrolet Aveo este o optiune cat se poate de atractiva.

Daca ai deja un Chevrolet Aveo/Kalos si ai nevoie de piese, pe Revizieshop.ro poti gasi mai multe optiuni foarte interesante.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: contentseo

Comentarii

Cauta

Categorii populare