Comunicate de Afaceri

Culorile jantei in anul 2021

Pentru estetica masinii si puterea acesteia, marcile de autoturisme din lumea intreaga ofera optiuni nemarginite pentru a putea satisface chiar si cele mai fine gusturi ale clientilor. Dar pentru estetica si putere, un sofer trebuie sa fie dispus sa scoata din buzunar zeci sau chiar sute de mii de euro.

In Romania, majoritatea soferilor aleg masini la mana a doua pentru pretul mai scazut si chiar daca estetica nu este cea dorita, reusesc sa faca imbunatatiri notabile prin schimbarea anumitor piese: volan, bara fata-spate, capace oglinzi, colantare sau vopsire autoturism, schimbare tapiteri, etc.

Printre cele mai accesibile schimbari drastice pe care un sofer le poate aduce autoturismului sau se numara si cel de vopsire a jantelor.

Jantele sunt practic incaltarile unui autoturism si schimbarea culorii acestora ofera un puternic impact asupra intregii estetici. De obicei, jantele masinilor vin intr-o nuanta standard de argintiu, indiferent de designul sau marca acestora.

Culoarea pe care o alegeti pentru jante trebuie sa fie complementara cu nuanta intregii masini pentru a crea un aspect impecabil.

Anul 2021 aduce un nou trend in materie de culori jante – soferii cauta culori indraznete, culori vibrante care sa ii diferentieze de multime.

Printre principalele culori ale anului 2021 se numara cele neon: roz, turcoaz, verde, galben, portocaliu – culori puternice care „iau ochii”, dar si culori perlate care aduc o finete aparte. Iubitorii de clasic se indrapta catre antracit, tonuri diferite de negru metalic si negru mat. Cei care iubesc opulenta si stilul luxuriant aleg de cele mai multe ori gold in diferite tonuri si texturi.

Unde vopsim jantele?

Vopsirea jantelor este un proces complex, care necesita foarte multa atentie si pricepere. Exista multi soferi care aleg sa realizeze pe cont propriu acest proces, dar de multe ori rezultatul nu este cel mai placut din punct de vedere estetic deoarece: nu au exercitiu, nu au instrumente adecvate si nu au studii in domeniu.

Pentru a va asigura de fiecare data ca procesul de vopsire jante va fi unul de top este recomandat sa apelati la un service autorizat de vopsire jante. Lasand aceasta sarcina pe mana specialistilor, veti avea siguranta unor jante vopsite impecabil.

Procesul de vopsire jante se realizeaza in 2 pasi:

Pregatirea suprafetei jantei: un proces fundamental deoarece se asigura o suprafata perfect curata a jantei, fara impuritati care ar putea degrada estetica acesteia. In plus, prin curatarea jantei se asigura o rezistenta ridicata a vopselei si o textura potrivita.

Vopsirea jantei: aceasta sarcina se realizeaza intr-un laborator profesionist - un spatiu inchis care nu lasa patrunderea in interior a prafului si a impuritatilor. Vopsirea jantelor se poate realiza sub doua procese: la pistol sau prin electrostatica.

Vopsirea jantelor la pistol este un proces clasic care va oferi rezultate medii, dar pretul este avantajos. Prin vopsire electrostatica rezultate sunt de calitate superioara, dar si pretul este mai crescut.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare