Comunicate de Afaceri

Cum alegi școala de șoferi și instructorul auto?

  1. Alege o școală de șoferi acreditată

Primul criteriu de luat în considerare pentru a alege școala de șoferi potrivită: școala de șoferi trebuie să fie avizată. Dacă școala de șoferi pe care o cauți nu are nicio acreditare, mergi mai departe!

  1. Alege o școală de șoferi cu o echipă disponibilă

Înainte de a te înscrie la o școală de șoferi, te sfătuim să te întâlnești cu cei care fac parte din structura  sa pentru a  adresa toate întrebările la care ai nevoie de răspuns. Este o modalitate excelentă de a interacționa cu formatorii, cu cei mai buni instructori auto și de a te asigura că răspunsurile lor sunt clare cu privire la modul de organizare a instruirii.

Iată câteva idei de întrebări pe care le poți pune:

Care este rata de succes pentru Codul Rutier și permisul de conducere?

Cum are loc învățarea Codului Rutier?

Se oferă lecții de grup? Sesiunile sunt conduse de un trainer?

Bine de știut: Dacă învățarea Codului Rutier se face doar cu teste audiovizuale fără antrenor (vizionarea DVD-urilor cu corectări integrate), această metodă este insuficientă pentru o pregătire de calitate.

  1. Alegeți o școală de șoferi cu o bună reputație, ca și școala de șoferi Drîstor

Pentru a evita surprizele neplăcute, te sfătuim să verifici reputația școlii de șoferi pe care o ai în vedere. Serviciile oferite, calitatea serviciilor, disponibilitatea echipei, ritmul de învățare... Șoferii proaspăt absolvenți sunt cu siguranță cei mai potriviți pentru a-ți spune mai multe lucruri despre asta. Pe lângă recomandarea prin viu grai, trebuie însă și să mergi să cauți și păreri pe internet și rețelele de socializare.

  1. Alege o scoala de soferi in functie de bugetul tău

Aspectul bugetar este un punct esențial în alegerea școlii de șoferi. Pentru a găsi cea mai potrivită formulă, este important să înțelegi care școala de șoferi corespunde bugetului tău de formare. Nu uita să consulți toate prețurile oferite și să le compari cu cele ale altor structuri.

Care sunt taxele de înregistrare?

Există o evaluare de nivel oferită la început? Ar trebui să existe un cost suplimentar?

Taxele de prezentare pentru examenul Cod Rutier si examenul permisului de conducere sunt incluse in taxele de înmatriculare?

Dacă pici examenul, care este costul pregătirii suplimentare?

  1. Condițiile contractului de formare: atenție!

Fiecare școală de șoferi este liberă să ofere propriul contract de formare. Dacă nu ai obținut încă permisul de conducere până la data de expirare indicată în contract, este posibil să trebuiască să o iei de la capăt, inclusiv cu plata. Deci fii foarte atent!

În mod similar, nu uita să verifici dacă îți poți recupera dosarului din cauza mutării sau a unor motive de nemulțumire. Asigură-te și de faptul că citești și prevederile referitoare la condițiile de reziliere sau încălcare a contractului și termenii financiari atașați acestuia.

Ar trebui să iei în considerare și calitatea cursurilor. Instructorii buni și documentația clară și concisă vor face cursul de conducere mai ușor și mai plăcut.

Așa că nu-ți fie teamă să pui întrebări despre metodele și personalul viitoarei tale școli de șoferi, asta face toată diferența!

Alegeți școala de soferi Evodrive care va oferi cele mai bune rezultate. A fi bine pregătit pentru examenul de conducere te va  ajuta să faci economii de bani și de timp.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare