Comunicate de Afaceri

Cum ne putem da seama daca cutia automata s-a stricat?

Desi, uneori, le luam de la sine inteles, automobilele sunt de fapt destul de complexe. Exista o multime de piese si componente diferite care trebuie sa functioneze impreuna doar pentru a va asigura ca vehiculul dvs. functioneaza fara probleme. Si daca lucrurile nu se desfasoara fara probleme, poate fi dificil sa stiti care dintre aceste parti actioneaza.

In cazul in care franele dvs. scartaie si este nevoie de mult timp pentru ca autovehiculul dvs. sa se opreasca, puteti intelege destul de usor ca franele dvs. sunt problema. Daca de fiecare data coborati pe strada si se aude un zgomot puternic, atunci exista o sansa buna ca toba de esapament sa reprezinte problema. Dar cum putem spune daca transmisia este problema? Care sunt simptomele unei cutii automate stricate ?

Scaparea din viteza:

Primul simptom il reprezinta scaparea din viteza a masinii. Daca aveti o transmisie defectuoasa, autovehiculul dvs. ar putea avea tendinta de a scapa din viteza. Acest lucru se intampla atunci cand conduceti si vehiculul dvs. scapa brusc intr-o treapta de viteza diferita. Aceasta este evident o problema. Departe de a fi doar un mic inconvenient, o transmisie defectuoasa este chiar periculoasa. Nu doriti sa va conduceti vehiculul cu teama ca, in orice moment, vehiculul dvs. ar putea sa scape din viteza. Daca va confruntati cu aceasta problema, aduceti imediat vehiculul dvs. pentru o inspectie la reparatii cutii automate.

Zgomotul:

Cel de-al doilea simptom de pe lista noastra este zgomotul. Cu scaparea din viteza, transmisia dvs. comuta treptele de viteza prea usor (adica: fara sa-i spuneti sa faca acest lucru). In acest caz, este exact opusul. In mod clar, zgomotul nu este niciodata un simptom pe care doriti ca vehiculul dvs. sa-l expuna. Daca ati condus vehiculul dvs. pentru orice perioada de timp, sunteti probabil obisnuit cu zgomotele pe care le face in mod obisnuit.

Daca incepe sa faca zgomote ciudate, noi, atunci este o problema. O transmisie proasta va emite uneori zgomote neobisnuite, ceea ce sugereaza ca ceva este stricat in interior. Ca si in cazul tuturor acestor simptome de transmitere proasta, daca ignorati acest simptom reprezinta riscul dumneavoastra.

Scurgerile:

Scurgerea este un simptom al unei transmisiuni proaste care este usor de observat. Daca in timp ce conduceti, vedeti pe suprafata pete de lichid inchis, aveti o scurgere. Lichidul de transmisie este vital. Intr-adevar, toate simptomele de pe aceasta lista pot fi cauzate sau exacerbate de nivelurile insuficiente sau de calitatea fluidului de transmisie. Scurgerile pot fi relativ simple sau dificile, in functie de locul in care loc si de cat de mare este scurgerea. Daca intampinati acest aspect, aduceti masina la reparatii cutii automate.

Mirosul:

Ca si in multe lucruri in viata, un miros rau este un avertizor. Daca vehiculul dvs. emite un miros ars, ceva nu este in regula. O serie de piese din vehiculul dvs. ar putea emite un astfel de miros, dar daca nu ati "ars" cauciucul, exista o sansa buna ca mirosul sa vina din transmisia dvs.Daca credeti ca vehiculul dvs. prezinta simptome de transmisie defectuoasa, nu ezitati sa ne contactati astazi la reparatii cutii automate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Bloomberg IT

Comentarii

Cauta

Categorii populare