Comunicate de Afaceri

Cum sa cumperi o masina uzata

Cum sa cumperi o masina uzata

Dealerii precum Dealer auto second hand Timisoara au obiective de indeplinit, cu bonusuri in joc. De obicei, acestea se bazeaza pe vanzarile trimestriale, ceea ce face ca sfarsitul lunilor martie, iunie, septembrie si decembrie sa fie un moment bun pentru a cumpara. Ei trebuie sa schimbe masinile, asa ca vor fi mai dispusi sa negocieze si sa ofere pachete financiare atractive.

Cumparaturile pentru o masina uzata sunt ca si cum ai merge la o vanatoare de comori. Exista oferte uimitoare si, odata cu aparitia internetului ca instrument de cumparare a masinilor, aveti toate sansele de a gasi o oferta buna pe o masina care sa corespunda nevoilor dvs. si sa se potriveasca bugetului dvs.

Sfatul nostru este sa apelezi la un dealer autoturisme Arad autorizat in vanzarea de autoturisme second hand.

Exista o multime de stimulente pentru a cumpara second-hand in loc de noi: va va economisi bani pentru asigurarea auto, inmatriculare, taxe si amortizare, ceea ce reprezinta pierderea valorii unei masini datorita uzurii in timp. De asemenea, are sens, deoarece masinile nu au fost niciodata mai fiabile. Nu este neobisnuit ca unele vehicule sa fie fara probleme pe o distanta de peste 100.000 de km.

Iata o prezentare generala a pasilor pe care trebuie sa ii parcurgeti pentru a cumpara o masina uzata.

Stabiliti bugetul

Exista intr-adevar doar doua modalitati prin care puteti cumpara o masina: platiti numerar sau puteti contracta un imprumut. Daca platiti numerar, bugetarea este destul de simpla. Dar nu cheltui toate economiile. Nu uitati sa alocati bani pentru inregistrare si asigurare - si eventuale reparatii viitoare.

Majoritatea oamenilor iau un imprumut auto, astfel incat sa isi poata proteja economiile si sa cumpere un model mai scump. Este inteligent sa obtineti aprobarea prealabila pentru un imprumut auto, deoarece simplifica procesul de cumparare si va pune intr-o pozitie mai puternica la reprezentanta auto. Veti vedea mai tarziu cum se incadreaza aprobarea prealabila in proces.

Utilizati un calculator de imprumut auto pentru a calcula cel mai bun imprumut pentru dvs. Planificati reducerea a aproximativ 10% si finantarea masinii timp de trei ani. In mod ideal, totalul cheltuielilor dvs. auto lunare nu ar trebui sa depaseasca 20% din lunar
ia acasa plata.

La final, daca nu ati gasit inca masina potrivita consultati oferta de Anunturi Auto Arad

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare