Comunicate de Afaceri

Cum sa economisesti cumparand anvelope online

Stiai ca este posibil sa economisesti cumparand anvelope online? In primul rand trebuie sa mentionam ca anvelopele de calitate ajuta la obtinerea unor economii substantiale. O treime din cantitatea totala de combustibil utilizat este consumata de anvelope. Atunci cand sunt in stare buna de functionare si in contact cu solul, anvelopele frictioneaza si opun rezistenta deformandu-se. In momentul in care creste rezistenta de rulare va creste substantial si consumul de combustibil pentru ca cele doua sunt direct proportionale.

Anvelopele cu rezistenta scazuta in timpul rularii, care se mai numesc si LRR sunt cele care favorizeaza consumul redus de carburant datorita compusilor din cauciuc existenti in profilul si structura benzii de rulare. Sunt si alti factori care pot sa influenteze consumul de carburant, printre care putem enumera:

 • Uleiurile utilizate;
 • Tipul de masina;
 • Cutia de viteze;
 • Greutatea pe care incarcatura o are;
 • Stilul de a conduce.

De asemenea, se va tine cont si de faptul ca nu toate anvelopele care au rezistenta scazuta in timpul rulari sunt identice. Unele dintre ele sunt mai eficiente in timp ce altele sunt mai putin eficiente si au calificative cuprinse intre A si G, A fiind cea mai eficienta.

Pentru a dovedi ca o anvelopa este LRR, produsul va fi testat atat in laborator cu ajutorul producatorului cat si in circuit. In afara de evaluarile pe care producatorul le face, anvelopele sunt supuse si la alte teste care apartin organismelor independente sau autorizate numite TUV.

Producatorii, ulterior, fac evaluari pentru modul de exploatare de zi cu zi la care sunt implicati si clientii reali.

Ce avantaje ofera anvelopele LRR?

Anvelopele LRR sunt cele care aduc o serie de avantaje considerabile pe langa consumul mic de carburant:

 • Sunt mult mai ecologice si elibereaza mai putin dioxid de carbon in atmosfera;
 • Functioneaza mult mai silentios decat cele clasice;
 • Chiar aca au un pret mai mare prin comparatie cu alte tipuri de anvelope, faptul ca ajuta la un consum mai mic de combustibil si ofera mai multi km de parcurs, pretul va fi justificat in final;
 • Aceste anvelope au si caracteristici care se bazeaza pe tehnologie moderna de ultima ora si au o rezistenta foarte mare a carcasei. Compusii inclusi in aceste cauciucuri sunt de inalta performanta;
 • Marcile incluse in categoria premium au o aderenta optima si garanteaza siguranta absoluta;
 • Aceste anvelope sunt cele care ofera performante considerabile si la alte capitole si se diting prin manevrabilitate foarte buna, o distanta de rulare scurta si de franare pe suprafete uscate sau umede, dar si precizie viraje;
 • Este asigurat un nivel de confort ridicat cu ajutorul lor.

Tinand cont de toate aceste caracteristici tot ce trebuie sa faci este sa gasesti magazinul online din care a iti cumperi anvelopele LRR care sa fie potrivite cu vehiculul tau, cu sezonul in care vei conduce si cu drumul, astfel incat sa poti beneficia de absolut toate performantele pe care anvelopele le au.

De asemenea, este recomanat sa contactezi specialistii din linkul de mai sus pentru a primi toate sfaturile de care ai nevoie astfel incat sa obtii eficient si rapid performantele dorite.

Cumparand online ai si avantajul de a nu mai fi nevoit sa pierzi timp la magazin sau in drum catre magazin pentru a cumpara anvelopele de care ai nevoie. Cu ajutorul magazinului online de anvelope velopa.ro poti sa iti achizitionezi din timp si la preturi foarte avantajoase anvelopele astfel incat niciun sezon sa nu te prinda nepregatit. Cu anvelopele potrivite vei reusi sa conduci in fiecare sezon in conditii maxime de siguranta ceea ce reprezinta un avantaj incontestabil.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: CENTRUL ANVELOPA TRIPLU A SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare