Comunicate de Afaceri

Cum sa iei permisul de conducere - Strategie care functioneaza 100%

Lucrați și îmbunătățiți exact ceea ce vă îngrijorează. Reducerea stresului poate fi îndeplinită dacă identificați exact ceea ce vă îngrijorează la examen.

Multe persoane se pot gândi că le este teamă de ce se poate întâmpla în general la examen, dar lucrurile nu sunt de multe ori chiar așa. Încercați să analizați și să identificați exact ce vă sperie mai mult.

Unele persoane se tem de garările cu spatele, altele de parcările laterale sau de intersecțiile aglomerate.

NOTA! Invata sa conduci si obtine permisul la Scola de soferi categoria B

Lucrând și îmbunătățind aceste lucruri, teama se poate diminua semnificativ. De asemenea, instructorul dumneavoastră ar trebui să vă pună la curent cu modul în care se desfășoară examenul și să vă ghideze într-un mod practic referitor la modalitatea de abordare al examenului.

Programați-vă examenul cu înțelepciune. Odată cu absolvirea școlii de șoferi, adică după finalizarea orelor practice de pregătire, puteți să mergeți pentru susținerea examenului teoretic.

Este foarte important să nu aveți alte distrageri în viața dumneavoastră în acea perioadă, să mergeți la examen pregătit și doar atunci când considerați că ați efectuat suficiente grile și când teoria este în avantajul dumneavoastră.

Rezultatele examenului teoretic se obțin pe loc la sfârșitul ultimei întrebări iar dacă rezultatul este pozitiv, aveți posibilitatea să vă programați la traseu de pe același calculator de la care ați susținut examenul teoretic.

După ce ați ales locația de susținere al examenului auto, veți putea alege data la care puteți face programarea. Veți avea 3 variante care vor fi la o distanță de aproximativ 2-3 luni din acel moment.

Desi este recomandat sa va alegeti zona de examinare cu atentie, este important sa va pregatiti corespunzator pentru examenul auto indiferent de locul unde va avea loc.

Nu asteptati pana in ultima clipa pentru a va programa la examen si sa va pregatiti, deoarece timpul de asteptare poate fi lung si stresul poate creste. Este important sa va obisnuiti cu autoturismul cu care veti efectua examenul practic si sa va simtiti siguri in condusul acestuia.

Pentru a va pregati mai bine, puteti realiza simularea examenului auto cu un instructor autorizat si profesionist. Ascultati cu atentie sfaturile instructorului si aplicati-le, dar aveti incredere in propriile abilitati si nu va bazati doar pe experienta altora. Ganditi pozitiv si incercati sa depasiti emotiile si temerile din timpul examenului prin atitudinea pozitiva.

In concluzie, programati-va la examenul auto doar cand sunteti pregatiti si informati-va despre zonele de examinare disponibile, dar nu va lasati influentati de povestile negative sau de experienta altora. Aveti incredere in propriile abilitati si pregatiti-va corespunzator pentru a trece examenul auto cu succes.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare