Comunicate de Afaceri

De ce este piata auto Germania principalul importator de masini rulate in Romania?

V-a facut vreodata cu ochiul piata auto Germania? Daca raspunsul este da, trebuie sa stiti ca foarte multi oameni impartasesc aceasta dorinta si tot mai multi oameni achizitioneaza o masina adusa de acolo.

Ca si in cazul altor produse de calitate germana, achizitionarea unei masini din Germania este unul dintre acele subiecte care apar adesea in conversatii, pentru ca toti cunoastem cel putin o persoana care are o astfel de masina. Cu toate acestea, atunci cand luati in considerare achizitia unei masini rulate, trebuie sa cunoasteti beneficiile achizitiei din Germania in raport cu masinile din alte tari, pentru a va asigura ca faceti alegerea cea buna.

Preturi mai mici ale masinilor

Datorita conditiei foarte bune si a preturilor de cumparare relativ mai scazute, multi europeni isi cumpara automobilele uzate din Germania. Cumparatorii sunt atrasi de diversitatea mult mai mai mare a modelelor. Este oare mai avantajos sa luam o masina adusa din Germania si nu din alta tara? Argumentele pro sunt urmatoarele:

Masinile second-hand din Germania tind sa aiba preturi relativ scazute in comparatie cu alte piete europene. De ce asta? O explicatie ar putea fi faptul ca germanii tind sa isi cumpere masini noi odata la cativa ani datorita economiei foarte bune pe plan national. Asta ne asigura un flux continuu de masini second hand intr-o conditie foarte buna. Un alt motiv este faptul ca in multe tari europene invecinate, automobilele sunt puternic impozitate, iar asta se resimte si la buzunarul nostru.

Evident ca majoritatea masinilor germane sunt deja aduse aici de catre dealeri specializati, fara a fi nevoiti sa ne deplasam personal acolo. Acest lucru este, cu siguranta, benefic pentru toata lumea, deoarece:

  • Toate dificultatile de achizitie initiala sunt suportate de importator;

  • Nu trebuie sa conducem personal masina din Germania pana in Romania;

  • Aceste masini sunt, de cele mai multe ori, aduse deja in Romania si pastrate in showroom-uri sau depozite speciale, astfel incat putem intra instant in posesia lor.


Pe piata germana gasim o sumedenie de marci de top, asa cum sunt BMW si Audi. Din moment ce acolo se produc aceste masini, inevitabil si oferta second hand este foarte mare. Un alt motiv pentru care aceste masini sunt mai ieftine acolo este faptul ca angajatii de la principalele fabrici au reduceri considerabile la aceste masini, urmand ca in cativa ani acestia sa le vanda la randul lor la preturi mult mai bune.

Piata auto germania este una cu multe beneficii, insa este puternic recomandat sa alegem un dealer specializat atunci cand vrem sa cumparam o astfel de masina. Astfel, avem siguranta calitatii, performantei si integritatii automobilului cumparat. In plus, firmele specializate ofera posibilitati multiple de plata, asa cum este plata cu banii jos, in rate auto sau in leasing.

Direct din Germania la dispozitia noastra

Compania Autogeist are o experienta de mai bine de 10 ani pe piata auto Germania, comercializand masini second hand din modele variate si la o performanta care o depaseste pe cea a altor comercianti. Gazduind peste 100 de masini, Autogeist ne convinge cu o oferta vasta, de unde este imposibil sa nu gasim un model care sa corespunda 100% nevoilor si preferintelor noastre. Autogeist ofera transparenta si evidentiaza calitatile automobilelor .

Daca nu avem banii jos, Autogeist ne ofera solutii prin posibilitatea de a cumpara o masina prin credit auto sau chiar prin leasing. Atat produsele, cat si serviciile complementare de la Autogeist cu siguranta nu ne lasa la greu.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare