Comunicate de Afaceri

De ce piese scuter ai nevoie pentru construirea unui scuter personalizat

Poate de multe ori te-ai gandit tu sau ai vrut sa aflii pentru cei dragi tie cum sa construiesti un scuter personalizat si daca este posibil . Sunt toate piesele compatibile? Ce piese scuter sunt necesare?

Acest articol se va concentra asupra pieselor de care aveti nevoie pentru a va construi propriul scuter pro personalizat. Asadar, haideti sa incepem...

Iata lista rapida a pieselor de care aveti nevoie. Informatii suplimentare pot fi gasite mai jos.

• Punte
• Furca
• Casti
• Roti
• Bare
• Manerele
• Griptape
• Sistem de prindere sau compresie

Deck/Puntea - este partea scuterului pe care stai. Majoritatea versiunilor personalizate incep cu pachetul si construirea puntii. Lucruri de luat in considerare; latime, lungime si daca este cu cutie sau nu.

Furca - face doua lucruri; tine barele pentru a putea roti si tine roata din fata. Doua tipuri de baza de furci; HIC / SCS sau IHC. Nu te lasa prins de acronime. Amintiti-va acest lucru: HIC / SCS merge cu bare supradimensionate, IHC merge fie cu bare de dimensiuni standard, fie cu bare de aluminiu.

Casca - rulmenti / distantiere / acopera praful pentru a ajuta barele sa se roteasca lin. Aproape toate sunt compatibile intre marci. Majoritatea vin cu un distantier pentru furcile HIC / SCS. Furcile IHC vin de obicei cu propriul lor distantator pentru casti.

Roti - nu este nevoie de explicatii, nu? Ei bine ... Lucruri de luat in considerare; dimensiunea diametrului (100mm, 110mm, 120mm, 125mm), tip janta (cu spita, miez gol, miez complet), rulmenti (masurati prin toleranta ABEC). Puntile si furcile trebuie sa sustina dimensiunea diametrului.

Bare - ceea ce folositi pentru a va conduce scuterul. Lucruri de luat in considerare: Inaltime, latime, material (otel, titan, aluminiu), Tbar drept sau cu design, backsweep sau nu. Furcile si barele trebuie sa fie compatibile. Retineti nota furcii: barele supradimensionate sunt prevazute cu furci HIC / SCS, dimensiunile standard si barele din aluminiu sunt prevazute cu furci IHC.

Manerele – sunt lucrurile din cauciuc moale pe care le tineti. Acestea aluneca pe barele tale. Lucruri de luat in considerare; lungime, grosime, moliciune.

Griptape - material asemanator cu hartia de slefuit care adera la punte si impiedica alunecarea picioarelor de pe punte. Lucruri de luat in considerare; latime, lungime, granulozitate, culoare, design.

Sistem de prindere sau compresie - piesa care fixeaza barele.

Lucruri de luat in considerare; diametrul exterior al barelor dvs. Pentru cleme, clemele supradimensionate se potrivesc cu bare supradimensionate sau bare din aluminiu.

Clemele de dimensiuni standard se potrivesc cu bare cu diametru standard. Un alt tip de sistem se numeste SCS si acest sistem include atat mecanismul de prindere, cat si sistemul care asigura barele.

De retinut:

• Castile au dimensiuni obisnuite si se potrivesc cu 99,9% din toate puntile.
• Barele din aluminiu sunt de dimensiuni STANDARD la interior si OVERSIZED la exterior. Majoritatea obiceiurilor care folosesc bare de aluminiu folosesc o furca IHC si o clema supradimensionata.
• Manerele vin cu capete de bare. Unele manere vin cu doua seturi de capete de bare; un set pentru bare de aluminiu si un alt set pentru toate celelalte bare.

Toate aceste piese scutere pot fi usor de personalizat daca va informati inainte asupra producatorului si modelului pe care il detineti.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare